Whisker Jones
Classic Fruits
Professor Abraham van Helsing. Den mest kände vampyrjägaren, evigt förknippad med sin jakt på Greve Dracula. Du skall få tag i minst 3 av böckerna om dom odöda för att komma till gratis snurren. Väl där får du en symbol som expanderar och fyller hela rullen under gratis snurromgångarna. Du kan även vinna obegränsat med extra gratis snurr under denna tiden.
Dags för lite ny tänk från Black Pudding Games (schysst namn). Här får vi 3 sammankopplade hjul som möts i mitten. Fritt svävande ute i rymden. Matcha 3 eller fler symboler på alla närliggande positioner för att vinna lite galaktiska rikedomar.
Smoking Hot Fruits
Det forntida Egypten, det måste vara det absolut vanligaste slot temat bland spel leverantörerna. I den här varianten får vi träffa Cleopatra och fyra av hennes strids jungfruar. Dom lockar oss med varsin gratis snurr funktion fast med olika innehåll.
Reel fruits
Dom flesta books slots tilldrar sig i Egyptiska miljöer. Den här kommer ifrån Norden istället, med en av asa gudarna i centrum nämligen Loki. Det ända extra i det här spelet är free spins funktionen med expanderande symboler.
 I denna slot är det den store Trollkarlen Merlin som härjar med sin trollstav ,talisman och röda trolldryck. 5 Rullar och 10 vinstlinjer.
Irish Love