Freezing Classics
Jesters Joy
 Australien det sjätte största landet sett till ytan. Dess djurliv är mycket rikt. Här träffar vi delar av det. Kängurun Regan och Wombaten Willie bland annat. 3 Regan ger dig känguru gratis snurr och 3 Willie ger dig Wombat wins. Det finns även en logomätare som fylls varje gång 2 av Regan eller 2 av Willie dyker upp. När den är fylld är det dags för Super Feature.
Här kan vi snacka om att alla våra värsta mardrömmar är samlade i ett kusligt spökhus. Dracula, Frankenstein, Varulven, Svarta Katter,Spindlar och Dockan Chucky. Med en spelplan på 25 rutor (5×5) varav 12 rutor är täckta. Dom öppnas upp för varje vinst i följd. 5 raka vinster öppnar upp för gratis snurr. Den vilda Fladdermusen dyker upp då och då.
Lucky Scarabs
Tiki Wins
En klassisk frukt slot. Men den här slotten har faktiskt ett par extra funktioner. Den har en vild funktion, en gratis snurr funktion och till slut en gamble funktion. I gamble funktionen kan du fördubbla eller förlora din vinst.
Berättelserna om Alladin och den magiska lampan är många . Men det är en fantastisk historia. Alladin, flygande mattor, apan, lampan, diamanter och givetvis anden. Ett skönt avkopplande spel med många funktioner.
Show Master
Ner i gruvhålet till den farliga zonen, för att leta efter guld och ädelstenar. Du har 2 olika dynamiter en stor eller en wild, som hjälper dig i jakten på stenar. Du behöver inte vara rädd för döskallar, för 3 stycken ger dig free spins.
Helt plötsligt bland alla nya spel som har kommit så tar vi oss tillbaka till Dinosauriernas tid. Ibland flyger eller springer det förbi en dinosaurie framför rullarna och ändrar symbolerna. Den kan till och med luras ibland.