Cyberslot Megaclusters
Rymdraketen är startklar och står bredvid spelplanen. Vi väntar bara på den slutliga nedräkningen. Vi kommer att ha hjul kloner och klonade wilds under bas spelet. När Europe börjar spela sin gamla monster hit The final countdown, då har du fått 3 eller fler scatters och får välja bonus spel. Countdown eller heading for Venus.
Schweiz,alperna,gökur och choklad. Då har vi fått en bild av hur det här kan se ut. Ett övergivet gökur inrett till choklad fabrik. Det är praliner och askar med praliner som symboler och choklad kakor som är vilda. Med 3 eller 4 klock scatters belönas du med gratis spin.
Stig in i den engelska mynt byggnaden och försök öppna bankvalvet. Ett nytt Megaways spel från BGT.
Slot Vegas
Nu snackar vi riktigt gamla frukt maskiner. Den här utgåvan från BTG har både utseende och ljud från förr. Men den har faktiskt lite nya funktioner också. Gratis snurr och stoppa pengar funktionen. Det sistnämnda är ett spel som det gäller att trycka rätt flera gånger i följd.
Ängel eller djävul. Goda mot det onda. Det här spelet kommer med en massa gratis snurr funktioner. Be my angel free spins, be a dynamite lover free spins och heart stopper free spins. Du skall också samla hjärtan via 2 staplar på varje sida av spel planen.
Book Of Gods
Ack det ljuva 70 talet. Här är det mycket inspiration från detta årtionde.Spelet påminner om ett disco dansgolv med disco kula. 3 eller mer av joy desire scattern ger bonusspel på högspänningshjulet eller helvetets portar hjulet.