Elk Studios Slots

Elk Studios är den svenska uppstickaren som under många års tid har imponerat på mig med sina välgjorda och underhållande spelautomater. I denna artikel tänkte jag därför berätta mer om Elk Studios och deras slots.

Historien om Elk Studios

Som nämnts inledningsvis är Elk Studios en svensk spelutvecklare som uteslutande fokuserar på att ta fram underhållande slots. Med stor passion har man sedan 2013 lanserat en rad uppskattade automater såsom Vegas Diamonds, Ho Ho Tower och Taco Brothers för att bara nämna några.

Det som kännetecknar Elk Studios titlar är att de har en imponerande och driftsäker back-end, men också förstklassiga illustrationer och animationer på front-end. Man lägger också stort fokus på att ta fram spel som innehåller en mängd olika funktioner samtidigt som de kan avnjutas på såväl mobila enheter som desktop.

Tack vare att de alltid levererar spel som har en genomgående hög kvalitet har de bl.a. lyckats kamma hem ”Game of the Year” på EGR. Jag väntar spänt på att se vad framtiden har att erbjuda för detta passionerade och skickliga team!

Slots från Elk Studios

Eftersom jag tycker att spelen från Elk Studios är så pass underhållande har jag valt att tillhandahålla majoriteten av dem här på Snabbis. Nedan hittar du några av mina personliga favoriter:

Win Win

I skrivande stund är detta den senaste spelautomaten som har lanserats av Elk-gänget. Själva beskriver man Win Win som en titel som tar mekaniska slots in i framtiden, och jag kan inte göra annat än att hålla med!

Vid första anblick är det en mycket klassisk automat som innehåller tre hjul och tre rader. När man väl börjar spinna hjulen märker man däremot att Win Win är allt annat än en klassisk spelautomat. Den är nämligen fullproppad med spännande funktioner såsom bonusspel och Locked Reels Respins.

Spela Win Win.

Chi

Precis som Win Win innehåller Chi en mängd spännande funktioner som bonusspel, Wildsymboler och Free spins. Här har man dessutom utformat hjulen på ett unikt sätt samtidigt som du kan välja mellan olika insats-strategier. Med andra ord allt du behöver för en tilltalande spelupplevelse!

Spela Chi.

Vegas Diamonds

Strosa längst The Strip i Las Vegas och njut av en tvättäkta casino-upplevelse. I denna klassiska spelautomat hittar du tre hjul och tre rader, vilka pryds av lika klassiska symboler. Däribland citroner, körsbär, vattenmeloner och BARs.

Utöver detta kan du också räkna med att hitta Multiplier Wilds, Perfect Match Respins och bonusspelet Fortune Wheel. Det blir ett gastkramande äventyr som sent kommer att glömmas.

Spela Vegas Diamonds.

Ho Ho Tower

Om du längtar efter julen rekommenderar jag dig att kika in Ho Ho Tower. I bakgrunden faller snön medan spelplanen pryds av polkagrisar och julpyntade träd. Som om detta inte vore nog har man också försett Ho Ho Tower med 99 vinstlinjer samt en rad funktioner som gör att du kan vinna upp till 306 150 mynt!

Spela Ho Ho Tower.

Wild Toro

Häng med på tjurfäktning i Wild Toro, vinnaren av ”Game of the Year” på EGR 2017. Det blir ett adrenalinstint äventyr som innehåller samma förstklassiga grafik och spännande funktioner som ovanstående slots.

Bland funktionerna återfinns bland annat Walking Wilds, Wilds, Respin Trigger och bonusspelet Toro Goes Wild. Har du turen på din sida kan du också kamma hem upp till 225 000 mynt.

Spela Wild Toro.

Wild Seas

Wild Seas innehåller fem hjul, fyra rader och 178 vinstlinjer. Ladda kanonkulorna och ge dig ut på äventyr med piraten Anne. Blir det du som hittar de gömda skattkistorna? Till din hjälp har du Wilds, Sticky Wilds, Sailing Wilds och en mängd andra funktioner.

Spela Wild Seas.

Andra titlar från Elk Studios inkluderar:

Bland många fler…

Avslutningsvis

Där har du det – information om Elk Studios och deras förstklassiga spelautomater. Förhoppningsvis har du möjlighet att prova på några utav dem, och vem vet, kanske hittar du en ny favorit?

Kom däremot ihåg att spela ansvarsfullt.