Hur spelar man Mega Fortune Dreams?

Mega Fortune Dreams är en spelautomat som tack vare sina periodvis hisnande miljonutbetalningar har ökat kraftigt i popularitet. Men hur spelar man Mega Fortune Dreams? I denna artikel serverar jag dig svaret på frågan.

Mega Fortune Dreams – en progressiv slots

Innan jag reder ut för hur du gör för att spela på denna underhållande spelautomat, tänkte jag börja med att dela med mig av grundläggande fakta om Mega Fortune Dreams. Automaten skiljer sig nämligen något från traditionella slots i och med att den innehåller en progressiv jackpot.

Förutom fasta vinstlinjer erbjuder Mega Fortune Dreams en ständigt ökande jackpot som växer sig större och större ju fler som spelar. Detta eftersom en liten andel av varje bett tillgår den ständigt ökande jackpotten, vilken också fortsätter att öka tills någon har vunnit den. Då återställs den och jakten på den progressiva storvinsten kan börja om!

Så spelar du på Mega Fortune Dreams

Att spela på Mega Fortune är både enkelt och roligt eftersom automaten innehåller många spännande funktioner. I grund och botten utmärker den sig däremot inte från andra videoslots – den innehåller 5 hjul, 3 rader och 20 olika vinstlinjer. För att vinna gäller det att skapa vinnande kombinationer med identiska symboler:

Precis som namnet antyder kretsar temat i denna slots kring lyx och flärd. Bland symbolerna återfinns därför passande föremål som diamanter, ringar, klockor, väskor, champagne, drinkar, samt de klassiska kortsymbolerna A-10, vilka självfallet pryds av exklusiva diamanter. Nedan kan du se vilka potentiella vinster som de olika symbolerna genererar:

Som om detta inte vore nog innehåller Mega Fortune Dreams så kallade wild-symboler, vilka kan ersätta andra symboler och även generera generösa vinster om upp till 10x insatsen. Landa minst tre wild-symboler, vilka består av palmer, och du blir belönad med en runda gratissnurr.

För att aktivera den riktiga Free Spins-funktionen gäller det däremot att försöka ett antal scattersymboler som pryds av en gigantisk diamant. Tre diamanter resulterar i 10 free spins medan fyra eller fem stycken resulterar i 15 respektive 20 free spins.

Något som också är viktigt att tillägga är att samtliga vinster i Free Spins-läget omfattar av en x3 multiplikator. Har du tur nog att landa ännu fler scattersymboler har du möjlighet att utöka antalet free spins eller också din multiplikator. Den sistnämnda kan utökas upp till hela x10.

Progressiva jackpottar på Mega Fortune Dreams

Så till det som troligtvis har lockat dig till denna artikel – spelautomatens gigantiska jackpottar. Till skillnad från sin föregångare innehåller nämligen Mega Fortune Dreams hela tre progressiva jackpottar (Mega, Major och Rapid), vilka är synliga ovanför hjulen:

För att ha chansen att kamma hem någon av dessa jackpottar måste du lyckas aktivera automatens bonusspel. Något som du gör genom att landa tre bonussymboler som består av ett lyckohjul. Du ser den på bilden ovan.

Inte helt otippat består bonusspelet av ett lyckohjul, vilket i sin tur innehåller tre mindre hjul. Varje hjul pryds av diverse myntvinster samt en pil som tar dig till det intilliggande hjulet. Prickar du pilsymbolen på det yttersta hjulet får du chansen att snurra på det mittersta, vilket också innehåller Rapid-jackpotten.

Ovanstående process har sedan möjlighet att fortsätta ända tills du når det allra innersta hjulet, vilket innehåller den största jackpotten – Mega. Det är alltså här som du har chansen att kamma hem hisnande vinster om flera miljoner.

Svårare än så är det inte att spela Mega Fortune Dreams.

Glöm däremot inte att spela ansvarsfullt!