Vad betyder insättningsbonus utan omsättningskrav?

Vid det här laget har vi väl kommit överens om att bonusar är en av de stora höjdpunkterna i livet? Då kommer du helt klart tycka om insättningsbonus utan omsättningskrav. Men vad betyder det egentligen, och hur fungerar det? Det tänkte jag berätta i den här artikeln!

Vad innebär utan omsättningskrav?

Om du redan har läst min tidigare artikel där jag berättar om allt du behöver veta kring slots med bonusspel kommer du förmodligen även att tycka om den här artikeln. Jag tänkte nämligen berätta om en bonus som vi inte pratat om än. Nämligen insättningsbonus utan omsättningskrav!

Det är inte ovanligt att vissa spelautomater har vissa omsättningskrav. Det innebär att du kan behöva spela på en viss procent av din vinst innan du får plocka ut den.

I motsats till detta finns det även spelautomater utan omsättningskrav. De innebär i praktiken att du får behålla hela din vinst utan krav om att spela på den. Du kan alltså plocka ut hela vinsten när du vill och behöver inte riskera att förlora en enda krona!

Hur fungerar det med insättningsbonusar?

Om du spelar på en automat för kan du få en insättningsbonus utan omsättningskrav. Det är absolut vanligast vid din första insättning, men kan även ske vid andra speciella tillfällen.

När du sätter in en summa pengar att spela för så går insättningsbonusen in och ökar saldot på ditt spelkonto – med riktiga pengar! Det innebär att du kan spela för en större summa pengar än du själv har satsat. Vinner du på ett spel med bonuspengarna där det är insättningsbonus utan omsättningskrav kan du ta ut vinsterna med en gång.

Villkoren du måste ha koll på

När du spelar med insättningsbonus utan omsättningskrav finns det självklart en del villkor du behöver ha koll på. Nedan listar jag därför de vanligaste reglerna och villkoren som du måste vara vaksam på:

Tid – Vanligtvis har du bara möjlighet att nyttja din bonus under en begränsad tid. Du kan exempelvis behöva använda den inom 30 dagar eller inom 60 dagar. Var noga med att kontrollera detta så att du inte går miste om bonusen!

Maxvinst – Det är vanligt att bonusar utan insättningskrav har en övre gräns för hur mycket du får vinna.

Maximal satsning – Även när det kommer till hur mycket du får satsa brukar det generellt finnas en övre gräns. Det innebär att du bara kan satsa en viss summa pengar per spelomgång. Ibland kan du även bara använda dina bonuspengar upp till en viss nivå. Satsar du mer kommer din bonus att försvinna.

Som vanligt tycker jag alltid att du ska kontrollera samtliga regler och villkor i anslutning till att du spelar. Annars riskerar du att gå miste om pengar helt i onödan.

Sammanfattningsvis

Så vad är det då som gör insättningsbonus utan omsättningskrav så himla bra? Jo, du får en extra bonus på din insättning och har du turen att vinna så får du plocka ut hela vinsten direkt!

Kom igång och hitta ditt favoritspel genom att registrera dig hos Snabbis.

Allt du behöver se till är att spela ansvarsfullt.