Mega Fortune – Vinnare

Jag har i en tidigare artikel redogjort för hur du spelar Mega Fortune Dreams. En spelautomat som är känd för sina hisnande jackpott-utdelningar om tiotals miljoner. I denna artikel tänkte jag därför lista några av de tidigare vinnarna i Mega Fortune Dreams och dess föregångare Mega Fortune.

En förklaring av Mega Fortune’s Jackpot 

Innan jag berättar mer om de personer som har haft turen att kamma hem miljonvinster på denna spelautomat, tänkte jag först berätta om hur den fungerar. Mega Fortune och dess eftergångare Mega Fortune Dreams tillhör nämligen den skara spel som brukar kallas för progressiva slots.

Utöver fasta vinstlinjer erbjuder dessa spelautomater också en ständigt ökande jackpot som växer sig större ju fler som spelar på dem. Detta eftersom en liten andel av varje bett går till den ständigt ökande jackpoten, vilken fortsätter att öka ända tills någon vinner den. Det är alltså därför som vinsterna på dessa slots kan vara så stora.

Mer information om dessa och andra slots hittar du i min tidigare artikel ”Olika typer av spelautomater”. För att få en ökad förståelse för hur slots fungerar, rekommenderar jag dig också att läsa min tidigare artikel ”hur fungerar spelautomater?”.

Så vinner du jackpotten i Mega Fortune

För att ha chansen att vinna jackpotten i Mega Fortune eller Mega Fortune Dreams, gäller det att först aktivera automatens bonusspel. Något som du gör genom att landa tre bonussymboler på spelplanen.

Bonusspelet består sedermera av ett lyckohjul som är uppdelat i olika nivåer. Prickar du pilsymbolen på det yttersta hjulet får du chansen att snurra på det inre hjulet. Ovanstående process har sedan möjlighet att fortsätta ända tills du når det allra innersta hjulet, vilket innehåller den största jackpotten. Det är alltså här som du har chansen att kamma hem hisnande vinster om flera miljoner.

Tidigare jackpotvinnare i Mega Fortune

Nu när du har en bättre förståelse för hur jackpotten i dessa spel kan vara stor, respektive hur du går tillväga för att kamma hem den, tänkte jag nedan lista några av de tidigare jackpotvinnarna i Mega Fortune och Mega Fortune Dreams:

26,7 miljoner på Mega Fortune

Nyligen, mer exakt den 1 maj 2019, vann en lycklig spelare från Sverige 26,7 miljoner kronor när han spelade på Mega Fortune. Vinnaren, som vill förbli anonym, kammade hem vinsten på ett svenskt casino. Grattis!

37,3 miljoner på Mega Fortune

Inte lång tid innan den tidigare nämnda jackpotutdelningen på 26,7 miljoner, lyckades en annan spelare kamma hem en vinst på hela 37,3 miljoner kronor på samma spelautomat. Vem som var den lyckliga vinnaren förblir däremot osagt.

43,8 miljoner på Mega Fortune

Perfekt till julafton 2018 kammade en lycklig vinnare hem en jackpot om hela 43,8 miljoner på Mega Fortune. Likt ovanstående utdelningar förblir däremot identiteten på vinnaren anonym.

36,5 miljoner på Mega Fortune 

Det var i slutet av september 2018 som en spelare från Tyskland lyckades vinna 36,5 miljoner kronor på Mega Fortune. Den tyska medborgaren berättade att han efter vinsten planerade att köpa ett andra hus, en SUV samt genomföra en del renoveringar av hans nuvarande hem.

63,2 miljoner på Mega Fortune

Innan dess, mer bestämt i slutet av juli 2018, lyckades en svensk spelare kamma hem en ännu större vinst på samma spelautomat. Jackpotvinsten uppgick till hela 63,2 miljoner kronor och kammades hem av en 27-årig spelare från Sverige.

188 miljoner på Mega Fortune

Den största vinsten som någon har lyckats kamma hem på Mega Fortune uppgår till hisnande 188 miljoner kronor. Den delades ut i början av 2013 och utgick till en anonym spelare bosatt i Finland.

45,6 miljoner på Mega Fortune Dreams

Även Mega Fortune’s efterträdare – Mega Fortune Dreams – har delat ut en och annan jackpotvinst sedan den introducerades 2014. I mars 2019 lyckades exempelvis en 65-årig kvinna kamma hem hela 45,6 miljoner kronor.

48,9 miljoner på Mega Fortune Dreams

Innan dess lyckades en anonym spelare vinna så mycket som 48,9 miljoner kronor på Mega Fortune Dreams. Vinsten delades ut i början av oktober 2018, men mer information än så finns det inte om denna imponerande jackpotvinst.

44,8 miljoner på Mega Fortune Dreams

Bara drygt fyra månader innan, i mitten av juni 2018, lyckades någon kamma hem 44,8 miljoner kronor på samma spelautomat. Vem den lyckliga vinnaren är förblir däremot anonymt.

58 miljoner på Mega Fortune Dreams

Det i juli 2017 som en anonym spelare hade turen att vinna 58 miljoner kronor på Mega Fortune Dreams. Till dagens dato är det den största jackpotvinsten som har delats ut på automaten, men det kan som sagt komma att förändras i framtiden.

53,2 miljoner på Mega Fortune Dreams

Två år innan dess, i mars 2015, lyckades någon vinna 53,2 miljoner på samma spelautomat. Vem spelaren är förblir anonymt. Det sägs däremot vara en spelare som är bosatt i vårt grannland Finland.

Avslutningsvis

Där har du det – tio lyckliga vinnare som tidigare har lyckats kamma hem jackpotten på Mega Fortune och Mega Fortune Dreams.Vill du däremot testa lyckan på någon annan progressiv spelautomat, rekommenderar jag dig att även kika in följande titlar:

Hall of Gods

Hall of Gods är en annan progressiv spelautomat som är mycket populär och uppskattad bland spelare. Mycket tack vare den genomgående höga kvalitén, vad gäller såväl grafik som animationer och funktioner.

De färgglada och detaljrika illustrationerna ackompanjeras vackert av solida animationer samt spännande funktioner som Wild- och Scatter-symboler, respektive ett bonusspel. För att inte nämna de stora potentiella jackpotvinsterna som kan uppgå till tiotals miljoner kronor.

Spela Hall of Gods.

Arabian Nights

Precis som namnet antyder är denna spelautomat försedd med ett tema som inspirerats av mellanöstern. I bakgrunden syns en stadssiluett som vilar under en stjärnklar natthimmel. På hjulen återfinns symboler som pryds av dromedarer, magiska lampor, svärd och en mängd andra symboler.

Förutom de visuellt tilltalande illustrationerna, innehåller Arabian Nights också en mängd olika funktioner såsom Wild- och Scatter-symboler samt Free Spins. En underhållande spelautomat som bara måste testas!

Spela Arabian Nights.

Divine Fortune

Divine Fortune är en även den mycket underhållande och bjuder på ett tema som kretsar kring grekisk mytologi. Förvänta dig att hitta tidsenliga karaktärer som Medusa och Phoenix m.fl. Bland funktionerna återfinns Wild-symboler, Falling Wilds Re-spins, en Wild-on-wild-funktion, Free Spins, samt ett bonusspel.

Spela Divine Fortune.

Holmes and the Stolen Stones

I denna spelautomat får du följa med allas vår favoritdetektiv – Sherlock Holmes – i jakten på de stulna diamanterna. Kommer du att bli den som hittar diamanterna och blir belönad med en stor vinst?

Förutom det tilltalande temat och de välgjorda illustrationerna, innehåller även automaten spännande funktioner som förhöjer spelupplevelsen ytterligare. Bland funktionerna hittar du ett Free Spins-läge samt ett bonusspel.

Spela Holmes and the Stolen Stones.

Leprechaun goes to Hell

Den irländska folksagan har här fått en ny annorlunda twist. Häng med pysslingarna till helvetet och försök kamma hem storkovan – upp till 10,000x insatsen + fyra möjliga jackpotvinster i olika storlekar.

Till din hjälp har du en rad olika funktioner såsom Joker-, Wild- och Scatter-symboler, samt ett Free Spins-läge med multiplikatorer och en Helvetesbonus. Det blir garanterat en adrenalinstinn och underhållande spelupplevelse!

Spela Leprechaun goes to Hell.

Om du också vill testa lyckan på en progressiv spelautomat, kan du med fördel göra här hos Snabbis.

Glöm däremot inte att spela ansvarsfullt!