Recension av Mega joker

Äntligen har det blivit dags att titta närmare på Mega joker! För dig som letar efter en modern progressiv slot som dessutom har hela paketet när det kommer till vintagekänslan kan det här vara helt rätt. I den här recensionen av Mega joker sparar jag inte på något!

En närmare titt på Mega joker

Än en gång har den svenska speltillverkaren NetEnt serverat en riktig klassiker till spelvärlden. Sedan lanseringen 2013 har denna progressiva slot blivit riktigt populär bland flera spelare, och anledningarna är många.

Tack vare sin tydliga retrodesign skiljer sig Mega joker direkt vid första anblick från andra spelautomater. Till utseendet kastas jag nämligen tillbaka till 80-talets spännande arkadhallar, och det beror helt enkelt på att NetEnt har tagit den enarmade banditen till nästa uppgraderade nivå. Mega joker är nämligen uppbyggd precis som en klassisk enarmad bandit. Så om du tycker om den gamla klassikern kommer du att älska denna. Bland symbolerna hittar du självklart de klassiska körsbären, sjuorna och även en och annan jokersymbol.

Med sina 9 hjul och 5 vinstlinjer är Mega Joker ett perfekt alternativ för dig som vill ha ett klassiskt speläventyr av hög kvalitet med riktigt bra vinster. Och på tal om vinster – Mega joker har en RTP på hela 99 %! Det är heller inte ovanligt att spelare lyckas kamma hem över 100 000 kronor när de spelar på just den här sloten.

Fördelar med Mega joker

Kanske är det ändå spelets alla fördelar som har gjort denna spelautomat så populär. Mega joker är det perfekta spelet för alla som vill uppleva känslan av att befinna sig i en gammal arkadhall, men i en modern digital tappning.

Nedan har jag radat upp alla de fördelaktiga ingredienser som Mega Jackpot innehåller:

  • Stark retrokänsla – Mega joker håller fast vid sin starka retrokänsla genom hela spelet. Från hjulets utseende till spelets symboler. Spelet saknar dessutom bakgrundsmusik och istället är det bara det triggande ljudet från hjulets spinn som låter.
  • Bestäm insatsen – I Mega joker kan du satsa allt från 1 krona per spin, upp till 100 kronor per spin. Du kan även bestämma under spelets gång om och hur du vill justera insatsen, vilket självklart är en fördel för alla spelare.
  • Snabba spelomgångar – För dig som tycker om fart och fläkt så kommer spelets snabba omgångar att vara en riktig hit!
  • Perfekt för alla spelare – Det klassiska 3-hjuls-upplägget är helt perfekt för dig som kanske precis börjat bekanta dig med spelautomater på nätet. Men precis som vi varit inne på tidigare så är det klassiska upplägget något som passar allt från nybörjare till storspelare! 

Sammanfattningsvis

Det här är en slot som passar alla spelare, storspelare som tycker om att satsa högt men även nybörjare som hellre spelar lite lågt. Designen känns dessutom som en riktig fullträff. Kombinationen gör helt enkelt att det är helt omöjligt att tröttna på Mega joker!

Spela Mega joker här!

Kom bara ihåg att spela ansvarsfullt och satsa aldrig mer pengar än du har råd att förlora.