Fire Wizard
 I dom djupaste djunglerna av Afrika träffar vi på silver ryggen eller gorillan om man så vill. Silver ryggen betalar bäst över 6 rader, den betalar även på 2 i rad (vänster till höger). Annars är det gratis snurrarna som gäller här . Landa 3 till 6 scatter symboler för att få 10 till 30 gratis snurr.
Mmm Monte Carlo, lyx, glamour, skönhet här finns det mesta. I detta spännande spion äventyr ala James Bond, möter vi den kvinnliga torpeden Lola som huserar runt Casinot. Lola betalar bäst över 5 rader. Det finns gott om roliga funktioner i detta spelet.
Diamond King Jackpots
Alchemy Fortunes
Multifire Roulette

A Tale Of Elves
Coming 25 November
Kejsare Augustus eller som han egentligen heter Gaius Octavius. Han regerade över det mäktiga romar riket mellan 24 FKr till 14 EKr. I denna pampiga slot skall du samla guldmynt. Samla 2 över varje hjul så erhåller du ett helt hjul med vilda. 3 av den romerska örnen ger dig gratis snurr. Välj mellan 3 olika varianter av gratis snurr.
Neptunes Riches Ocean Of Wilds
Queen Of Treasure
Tiki Reward
Här levereras danstema och dansmusik i stora mängder. Det är den Kanadensiska musikproducenten Joel Zimmerman som dj:ar på nattklubben. 5 dansande tjejer ger olika vinster. På den här nattklubben finns också funktionen rolling reels, vilket kan ge flera vinster i följd.
Reel Gems Deluxe
 Alla vi som har varit på en Monster of Rock konsert vet vilken enormt häftig upplevelse det är. Här får vi lite influenser från några av dom stora banden på 80 talet. Vi har ett hjul med 6 rader plus en topp rad. Vi har även Megaways funktionen, gratis snurr, välj mig eller högspännings funktionen.
Aquatic Treasures
RaRaRa
Sheriffen står verkligen i centrum i denna vilda västern rykande slot. Här gäller det att ta sig till gratis snurren så fort som möjligt. För det är där sheriffen fångar in alla efterlysta banditer, och cashar in belöningana. Det kan bli väldigt stora belöningar. För att komma till gratis snurren behöver du minst 3 sheriff stjärnor.
Break away Lucky Wilds
Valkyrie Returns
 Inspirationen är hämtad från den femte Tarzan boken, Tarzan and the Jewels of Opar. Det är precis dom juvelerna vi vill lägga beslag på. 3 upp till 9 juveler ger dig ett ökande kontantpris. Man både hör och ser när Tarzan svingar sig förbi spelplanen och bjuder på vilda symboler.
777 Royal Wheel
Ett ganska enkelt vilda västern spel. Vi befinner oss i ödemarken vid en bergs canyon. Lite go västern musik i bakgrunden. Ovanför spelplanen har du ett hästsko hjul med fasta prispengar. Ju fler hästskor du får på spelplanen desto högre prissumma. Sheriff stjärnan tar dig inte till finkan utan till gratis snurret.
 En otroligt vacker flodd dal någonstans i Afrika. Ett 5 hjuls slot med symboler uthuggna i sten, varav lejonet är den som betalar bäst. Rolling Reel funktionen gör så att de vinnande symbolerna tas bort och ersätts med nya. 4 eller fler i rad utlöser gratis snurr omgång. Når du upp till 8 vinster i rad får du ta del av WOW Pot Major Jackpotten.
 Guldruschens glada dagar under cowboy tiden. Nu skall vi ner i underjorden och bryta efter guld. Med ett 5×5 hjul till att börja med. Med hjälp av tumbling reels funktionen, där vinster tas bort och spel området kan expandera till 5×10. 3 dynamitladdningar exploderar och tar dig till gratis snurr rundan.
 Ädel himmel, högt upp i skyn, en farkost från förr. En zeppelinare eller luftskepp om man så vill. När luftskeppet dyker upp på hjulen så rör det sig från höger till vänster. Det blir respinn och multiplikatorer tills luftskeppet försvinner från rullarna. Det finns även ett bonus valv med 4 jackpottar.
Fortunium Gold
Det ljuva 60 talet, när flower power huserade lite överallt. Här skall du själv spränga kluster med 3 symboler eller mer. Summer samlar på regnbågs symboler och Eco samlar på gitarr symboler. Om du fyller både Summer och Eco: s symbol fält är det dags för den stora Flower Power Trippen.
Vi åker till en övergiven hemsökt kuslig herrgård, en riktig spök fastighet. Spökjägarna är på plats för att hjälpa till att få tag i den blå skimrande spök kvinnan. Till sin hjälp har dom respins,extra vilda, expanderande vilda och multiplikatorer.
Merlin denna sagomspunna trollkarl. Mest känd är han som rådgivare till King Arthur och hans riddare. Här bjuder Merlin oss en slot med den populära megaways funktionen. Det finns även en rad ovanför hjul 2-5 som ger dig en extra vinst chans.
På väldigt kort tid får vi träffa Aztekerna och den bevingade Guda ormen ( med det lätta namnet) Quetzalcoatl igen. Quetzalcoatl sitter bredvid och ser hjulen snurra, slumpvis får han sig ett ryck och flyger över spelplanen och släpper 3 vilda som kan bidra med något bra.
Vi promenerar upp på den gula tegel vägen i landet OZ. Vi skall träffa häxorna som skall hjälpa oss till någon av dom fyra progressiva jackpott chanserna. Den gyllene boken av Oz fungerar både som vild och aktiverare av gratis snurr. Det finns även ett syster spel som är identiskt fast det har fyra fasta jackpottar istället.
Vi promenerar upp på den gula tegel vägen i landet OZ. Vi skall träffa häxorna som skall hjälpa oss till någon av dom fyra fasta jackpott chanserna. Den gyllene boken av Oz fungerar både som vild och aktiverare av gratis snurr. Det finns även ett syster spel som är identiskt fast det har fyra progressiva jackpottar istället.
Paris under sommar halvåret, kärlekens och romantikens huvudstad. Triumfbågen är vild, Gatulyktan ger dig gratis snurr och Eiffeltornet betalar bäst över fem rader.
Stellar Portals
Atem den första guden i den Egyptiska civilisationen, även känd som skapar guden. Med en vacker Egyptisk bakgrund skall du snurra hjulen för att komma åt jackpott hjulet. Det finns 4 olika jackpottar att vinna. Förutom jackpott hjulet har du även gratis snurr med expanderande vilda.
Egypten detta mystiska och sägen omspunna land. Med pyramiderna som syns i natthimlen bakom spelplanen. Dom 3 små gudarna är Horus Bastet och Anubis. Alla 3 har speciella egenskaper för att hjälpa dig till rikedom. Det finns även en jackpott bonus och en gratis snurr bonus.
 Ett 5×3 kluster med genomskinliga rullar, beläget ute i rymden ovanför ett gigantiskt rut nät. Det andas mycket retro, neon och åttital. Det är wilds och gratis snurr som gäller här.
 Här tittar vi in i dom Nord Amerikanska skogarna för att träffa på några av dess invånare. Älgar, örnar och björnar. För att inte tala om vargen. Den som brukar yla nätterna igenom. Kanske den gör det mot fullmånen, landa minst 3 fullmånar för att erhålla gratis spin.
Ett inferno av eld är ingen rolig plats att vara på. Vid första anblicken känns det som man har kommit till ett eld inferno. Men lugn det är diamanter och inte eld vi skall vinna. Med wilds, respinns och multiplikatorer kan det bli varmt nog ändå.
Man brukar känna igen monster som skrämmande och hemska. Men dom här söta monstren bor i ett godisland. Du skall samla stjärnor för att gå upp i nivå. På olika nivåer möts du av nya monster med speciella egenskaper. Dom bjuder på bättre och bättre priser ju högre du kommer.
Ett djungelinspirerat roligt äventyr med bananer och apor i mängder. Kul tema med härliga djungelrytmer. Innehåller en fallande banan funktion och en fallande banan bonus snurr.
 Magin ligger och lurar i den förtrollande skogen ,som är full med alver ,nisser och älvor. Designen är trevlig och spelet är kryddat med Hyper spins, Hero spins och Free spins.
Olympiska spelen kommer ursprungligen från det antika Grekland, och är ett uppskattat sport event över hela världen. Låt oss ta oss tillbaka i tiden , till då det började. Var med och kämpa om jackpots, free spins och glory spins.
Arthurs Gold
Bakgrunden är från Maya kulturen i Mellan Amerika. Det är djungel,totempålar och Maya tempel.Det finns mystery symboler som förvandlas till andra symboler och ger dig en större chans till vinster. Det finns även 4 bokstavs symboler i guld. M.A.Y.A . Kommer dom i sikte blir det gratis snurr.
Miami Glow
Då var vi tillbaka i det gamla Asien igen. Nu skall vi bara väcka dom 4 gamla krigarna till liv för att erhålla multipliers. Krigarna är bakom hjulen och man kan se dom när hjulen snurrar. 3 symboler höga väcks dom till liv när man träffar alla 3. Träffar man mindre erhåller man olika symboler istället.
Ut till havs, på en härlig fisketur. Här gäller det att fånga så många godbitar som möjligt. Det gäller att fånga minst 3 fiskar som hoppar upp ur vattnet för att få spela på Wild Catch Gratissnurr. Det är vad vi kallar en storfångst.
Hades River Of Souls
Super Sync
Ett nytänkande och roligt medeltids äventyr som utspelar sig på 3 olika våningar i en fästning. Det finns fem hjältar : ett odjur, en drake, en älva, en dvärg och en riddare. Det gäller för hjältarna att hamna på första hjulet för att sen strida sig till fästningspriset som ligger på sjätte hjulet.
Här har dom samlat mycket från Mexico i en och samma slot. Mariachi-sångare, tjurar, ödlor, de dödas dag och mycket mera. Du skall samla 3 raket bonus symboler för att ta dig till bonus spelet. Där skall du samla mera raket symboler för att klättra till nästa nivå. Totalt finns det 4 nivåer.
Aurora våran hjältinna måste slåss mot 5 olika odjur. Alla odjuren döljer olika wilds beroende på vilken som visar sig. 3 scatter symboler tar dig till bonus rundorna. Välj mellan The Sub, Danger Zone eller Sandstorm.
Här har man hittat inspiration från den tropiska djungeln. I luften på land och i vattnet. Tagit fem av dom mest fruktansvärda rovdjuren haj örn tiger panter och krokodil. På fem hjul och tre rader får vi umgås med dessa bestar.
I den här berättelsen är Aliya hjältinnan och inte Ali Baba. Tillsammans med anden och den magiska lampan är hon redo att ge sig ut på äventyr. Spelet använder rullande hjul ,vinnande kombinationer tas bort och ersätts med nya. Samtidigt som en multiplikator höjs för varje vinst.
Ett klassiskt frukthjul med lite suddig storstadskänsla. En rolig sak med spelet är att du kan köpa till ett snurr , för att få ett visst hjul att snurra igen. Då har du en mycket stor chans att få en vinnande kombination.
Ett episkt medeltida fantasy tema där det goda möter det onda. Väldigt bra gjort både visuellt och ljudmässigt. Det finns gott om funktioner i spelet. Det finns vilda symboler, vilda rullar, diamond collect mätare, spridare och gratis snurr.
En relativt nystartad utvecklings studio, Spin Play Games, har släppt sin första slot Roman Power. Det Romerska riket var mycket storslaget, inte fullt lika storslaget är detta spel. Spelet bygger på Expanderande hero wilds.
Alla släpper en fotbolls slot just nu, känns det som. Det är en härlig atmosfär och sköna fotbolls kommentarer. Du kan till och med välja ditt lags färger. Spelet innehåller 4 jackpottar som du kan vinna någon om du når bonus spelet.
Ytterliggare ett nytt Mega Moolah släpp från MicroGaming. Absolootly Mad är det tredje i år, givetvis med dom progressiva Jackpottarna.
Det är en mörk natt och den vackra Jewel är i full fart med att stjäla The Pink Dawn. En stor rosa diamant. Det är också den rosa diamanten som är den symbol som betalar bäst.
Ytterligare ett fotbollsspel. Man kan tänka sig att det var uppvärmning inför Euro 2020, som tyvärr blev uppskjutet till 2021. Spelet kommer med fallande hjul, vilket innebär att du får ytterligare en vinstchans vid vinst. 3 mästerskapspokaler tar dig till free spinsen.
 Njut av den unge trollkarlens förtrollande krafter. Kanske kan dom hjälpa dig, i din iver att hitta stora rikedomar. Inne i den magiska skogen.
Arabiska rikedomar och magi. Jaga jackpotten WOW Pot
Upplev en eldig resa fylld med vulkanutbrott och djungel rackartyg.
Låt den vackra Lita Flamel lära dig allt om alkemi på sin akademi. Börja som lärling för att bli en expert på alkemi. Samla flaskor, böcker och stjärnor på din väg för att bli mästare.
Flyg iväg med det glada ap pirat gänget till Karibien , i deras medeltida flygmaskin. Jaga Bonus symbolen för att få gå på Skattjakt.
Treasure Heroes tar oss till medeltiden, till ett slott med kammare och fängelsehålor. Rörliga väggar kastar om symbolerna. Två delar av en nyckel öppnar upp fängelsehålan och free spinsen
Atlantean Treasures Mega Moolah. Jackpott spel i samma anda som Mega Moolah. Fast istället för savannen så befinner vi oss djupt ner i havsdjupet.
Jesse och Billy , två gatuhjältar från en avlägsen framtid . Hjälp dom att kämpa mot ökända robotar. Spelet är kryddat med 80 tal, neon, frisyrer och bergsprängare.
Det nya spelet från Microgamings samarbets partner Lightning Box heter Golden Yak och tar dig på ett speläventyr till Mongoliens höga berg. Hästar örnar kattmonster mm, till och med en mongolisk jägare dyker upp i spelet.
 Colosseum är skådeplatsen för detta spel, som tar oss till Antikens Rom. 3 Scatters ger dig inträde till Colosseum. Arena Of Gold.
Diamond Force är en samling av superhjältar som försöker rädda Jorden. Landa minst tre hjältar på hjulen så öppnar du upp för ett nytt hjul , med multiplikatorer och kontanta belöningar.
Att ha en T-Rex som husdjur , funkar det ? Jovisst , i denna nya slot om Andy och Annie Anderthal så gör det det. En rolig slot med massor av bonusfunktioner.
Driler ,Bombur och Thunder. 3 hårt arbetande dvärgar långt ner i dom djupa gruvorna. Där dom söker efter ädelstenar bonusrundor och free spins.
Microgamings nya slot tar oss till en magisk skog. Där väntar ett fem rullars frukthjul. Symbolen med Wonder Woods loggan är den mest värdefulla.
Ännu ett Irländskt Leprechaun tema spel. Fungerar på samma sätt som det lite äldre 9 Mask of Fire. Jaga krukor med guld minst 3 ger en bra belöning. Ju mer krukor desto bättre belöning.
Ytterligare ett fotbollsspel som har kommit i år. Denna gången är det All 41 Studios som ligger bakom spelet. Expanderande wilds och fri spins finns att hämta inne på arenan.

 Lady Earth sitter med i spelet och tittar på, långt ute i kosmos. 3 Lady Earth symboler startar bonusspelet. Ett 5 runders pick and play spel. Försök att få ihop figurerna för att gå till nästa runda. Se upp för döskallar.
82 släppte Eddy Grant sin låt Electric Avenue. Dessvärre har låten inget med denna 80 tals doftande slot att göra, mer än med namnet och årtiondet.Mycket detaljer finns med som neon,art deco och prylar från 80 talet. Free spins finns också med, välj mellan electric eller neon free spins.
Sök lyckan bland Asagudar Vikingar och Korpar.