Riches Of Midgard Land And Expand
Aloha ! Christmas
Divine Fortune
Denna slot släpptes redan under 2019. Den har redan hunnit med att bli en av Netent: s populäraste spelautomater på marknaden. Nu lanseras den med ett feature buy, ett alternativ för att kunna köpa funktioner för att komma snabbare fram till vinst chanserna.
Twin Spin Megaways
Pirates of the Caribbean, glöm det, här kommer Rage of the Seas. Med ännu mer action och spänning. Ett 5×4 hjuls spelplan befinner sig på baksidan av det gigantiska sjörövar skeppet. Ovanför hjul 2-4 finns extra rullar som öppnas upp av en apa när boost symbolen träffar någon av dessa hjul.Du bjuds samtidigt på 4 features spin.
Man kommer osökt att tänka på John Travolta i Saturday Night Fever från 70 talet. Det är så mycket disco i den här sloten. Den guldfärgade disco kulan dyker upp randomly och ger dig kontant priser. Tillsammans med dom silverfärgade disco kulorna blir det gratis snurr.
Nu är uppföljaren här. Med samma passion för Miami och 80 talet som föregångaren. Vi får återigen träffa dom älskvärda detektiverna Quinn och Riviera. Mycket påminner om föregångaren vad det gäller funktioner. Men det har blivit mycket upphottat till det bättre.
Irland denna vackra gröna ö. Med sina Leprechauns pipor gröna hattar och glada musik. Den glade Leprechaunen sitter bredvid spelplanen med sin tur kruka , och slänger ut lite tur symboler på spelplanen då och då. Det finns även ett jackpott hjul för dom riktigt stora vinsterna.
Det är en mörk och dyster kväll i staden San Cayetano. Ute på gatorna hittar vi Flint från Black Cat Detektivbyrå som försöker lösa ett mordfall. Till sin hjälp har han mystery symbols , clue list och en city chase karta.
Har ett utseende och tänk som en äldre enarmad bandit. Med endast en vinstrad i mitten av 3 rader. När du får en vinnande rad aktiveras nudge funktionen då flyttas hjulen upp eller ner för att få fler vinnande rader. Det finns även 3 stycken jackpottar mini, midi och mega.
NetEnt har grävt djupt i sitt digra arkiv av slots spel, och gjort en remake på ett spel från 2013 Flowers. Resultatet blev en glad kinesisk inspirerad slot. Long, den legendariska draken agerar som den vilda symbolen.
Netent fortsätter att leverera till den Asiatiska publiken. Den här gången tar vi oss till ett pig cafe i Japan. Här serveras vi kakor, muffins, tårtor mm. av söta pig klädda tjejer i rosa.
Netent har lyckats att omvandla arkad tillverkaren Capcom:s gamla monster hit från 1991 Street Fighter II, till en modern slot version. Man får välja spelare och land för att sen mötas i en strid. Vinnaren får gå till Beat the Boss spelet.
En underbar grafik från det djupaste av Afrika. Akompanjerad av ett härligt rytmiskt djungelljud. Gorillan är högst betald, men diamanterna är dom bästa om du vill spela free spins.
 Gå med i ett band av kampsport experter, när dom är ute på gatorna och använder sina färdigheter för att hitta sin förmögenhet!
Den förtrollande vildmarken ligger alldeles framför dina fötter. Bli bländad av den vackra grafiken.
Du beger dig tillbaka i tiden till en era när den Asiatiske Kungen erövrade de tre rikena. Tre drakar ger dig fri spins. Mera drakar, mera fri spins.
Dyk djupt djupt ner mot havets botten. Kämpa mot Kraken för att hitta havets skatt.
Secret of the Stones. Lås upp mysterierna som finns i en stenpark, långt tillbaka i tiden. Välj mellan två olika modes. MAX vinn stort eller CLASSIC vinn ofta.
East Sea Dragon King
 Lummiga gröna skogar, lugn och ro, en manlig och en kvinnlig druid. Båda agerar scatters i spelet.
Skulle det dyka upp en björn på tredje hjulet under free spinsen, då bjussar han på tre extra spins.
Ett besök i det kejserliga palatset långt tillbaka i tiden, då mäktiga kejsare härskade över fjärran östern. Long Pao (en kopia av det äldre spelet Jack Hammer ) är omgjord för att attrahera den asiatiska marknaden.
Ett spel i sann matine anda. Ett underbart spel som går ut på att stjäla från dom rika och ge till dig själv.