Välkommen till recensionen av den senaste spelautomaten på vår sida – MonkeyPop!

Från svenska iGaming-branschens jättar Yggdrasil kommer ytterligare ett fantastiskt slotspel. Teman i MonkeyPop som presenteras mest är grafik och animationer i asiatisk stil, följt av vacker och lugnande orientalisk musik och huvudpersonerna i titeln – The Tranquil Monkeys.

MonkeyPop är ett spel med fem spelautomater, fullmatat med spännande funktioner för att utöka spelfältet, vilket vi kommer att förklara lite mer längre fram. Den har 33 614 olika vinstlinjer, mycket flyktigt spel och fantastiska 96,3 % RTP. Mitt i alla hemska saker som händer runt omkring oss är MonkeyPop definitionen av motsatsen, det är lugnande, lugnande och allt som allt bra för att slappna av.

Så vi kom till delen där vi berättar om spelets funktioner, som Monkeypop är fullpackad med.

  1. PopWins – Vid det här laget kanske du är medveten om denna varumärkesfunktion, om inte, oroa dig inte, vi kommer att förklara det för dig. Varje vinnande symbol symboliserar “Pops” och ersätts av 2 symboler, vilket ökar hjulhöjden så länge det finns fler vinster. Hjulen kan utökas upp till 6 symboler höga i basspelet och 7 i gratissnurr
  2. Base Game Unlock – Efter att alla hjul har låsts upp under basspelet tas ett slumpmässigt antal låga symboler bort från hjulen och du, spelaren, belönas med 2 gratissnurr med en multiplikator som sträcker sig från 1x, 2x eller 3x.
  3. Free Spins – Om du under basspelet samlar in tre eller fler bonussymboler utlöser det gratissnurren, som börjar på 3, 4 eller 5 symboler höga och kan hamna så högt som 7 symboler.
  4. Reward Reel – Innan du går in i gratissnurr kommer du in på en belöningsrullskärm, där fyra olika belöningar kommer att dras ut. Dessa kan vara olika värden i antal gratissnurr, sätt att vinna, multiplikator eller multiplikatortillväxt.
  5. Bonus Collection – Under gratissnurr samlas symboler in. När 3 av dessa är samlade, kommer en Monkey High-symbol som är synlig på disken att uppgraderas till en Gilded-version av samma symbol som multiplicerar dess värde med fem eller tio gånger, och det förblir så till slutet av gratissnurr. Efter det återställs Bonusräknaren till 0, och cykeln går från början.
  6. Free Spins Unlock – När alla hjul är upplåsta under gratissnurr, lägg till ytterligare två gratissnurr till disken och ett slumpmässigt antal låga symboler tas bort från hjulen under den återstående varaktigheten av gratissnurrrundan.

Vi hoppas att vi fångade din uppmärksamhet med recensionen av denna charmiga spelautomat. Du kan spela MonkeyPop på vår sida, men glöm inte att spela ansvarsfullt.