Nolimit City Slots

Nolimit City är en svensk spelutvecklare som fokuserar på att skapa annorlunda och underhållande spelautomater. I denna artikel tänkte jag därför berätta mer om Nolimit City och deras slots. Luta dig tillbaka och njut!

Historien om Nolimit City

I jämförelse med andra svenska slotsutvecklare som NetEnt är Nolimit City en relativt ny aktör på marknaden. Företaget såg nämligen dagens ljus under 2014, vilket däremot inte innebär att de inte har lång erfarenhet från branschen. Man har närmare bestämt över 10 års erfarenhet av att arbeta med några av de mest framgångsrika slotsleverantörerna.

Nolimit Citys mål är att ta spelautomaterna till nästa nivå genom att erbjuda ett snabbt, pålitligt och flexibelt team som samarbetar med ett antal solida operatörer. Något jag skulle påstå att man lyckats väldigt bra med än så länge!

En stor anledning till Nolimit Citys framgång är att man själva utvecklar sina spel från grunden och därigenom slipper förlita sig på några externa samarbetspartner. Att dem även utvecklar förstklassiga slots som är lika underhållande på mobilen och surfplattan som på datorn är såklart också en stor anledning till deras framgång.

Slots från Nolimit City

Så, vilka slots har man då lyckats leverera sedan starten för drygt fem år sedan? Nedan hittar du ett urval av mina personliga favoritslots från svenska Nolimit City:

Tractor Beam

Tractor Beam är en spelautomat som har ett minst sagt underhållande tema. Mer specifikt kretsar det kring en bondgård som blivit invaderad av otäcka rymdvarelser. Det är också därför som du ser djur och andra föremål som svävar i luften.

Förutom ett roligt tema innehåller också Tractor Beam en mängd spännande funktioner såsom Clone attack-funktion, Free spins, Wilds, Sticky wilds och slumpmässiga vinster. Med andra ord en spelautomat som bara måste testas!

Spela Tractor Beam.

Tombstone

En slots som däremot utspelar sig långt ifrån en bondgård är Tombstone, vilken har ett tufft västern-tema. Inte helt olikt populära titlar som Dead or Alive och dess uppföljare Dead or Alive 2. På spelplanen hittar du bl.a. pistoler, dynamit, guldtackor, hästskor och andra västerninspirerade symboler. Bland de spännande funktionerna återfinns Wilds, Justice spins, Gunslinger spins och Bounty spins.

Spela Tombstone.

Kitchen Drama: BBQ Frenzy

Precis som Tractor Beam är Kitchen Drama: BBQ Frenzy försett med ett riktigt underhållande och annorlunda tema. Hjulen på denna spelautomat föreställer nämligen en grill medan symbolerna består av diverse grönsaker, kött och kolbitar. Ta på dig kockhatten och tillaga en välsmakande BBQ!

I sann Nolimit City-anda har man i denna slots skapat förstklassiga illustrationer och animationer, vilka bidrar till en härlig spelupplevelse på såväl mobilen som surfplattan och datorn.

Spela Kitchen Drama: BBQ Frenzy.

WiXX

WiXX skiljer sig ganska mycket från de andra titlarna som Nolimit City har skapat. Istället för att satsa på ett galet och annorlunda tema har man här lagt allt krut på att ta fram en häftig 3D-slots. Likt andra titlar har man däremot säkerställt att spelupplevelsen i WiXX är lika bra på alla enheter!

Spela WiXX.

Oktoberfest

Precis som namnet antyder kretsar denna slots kring den tyska folkfesten Oktoberfest. Ta på dig Lederhausen och njut av denna underhållande spelautomat med fem hjul och tre rader, vilka pryds av tyska korvar, kringlor och öl bland mycket annat. Utöver detta kan du njuta av en mängd olika funktioner som Wilds, Prost spins, Party spins och Bierspins.

Spela Oktoberfest.

Utöver detta står Nolimit City bakom många andra titlar såsom:

Avslutningsvis

Där har du det – information om Nolimit City och deras minst sagt underhållande slots. Förhoppningsvis har du möjlighet att prova på några utav dem, och vem vet; kanske hittar du en ny favorit?

Kom däremot ihåg att spela ansvarsfullt.