Färskt spel i vår redan breda spelkatalog – Might of Ra

Vi är stolta över att kunna presentera ännu en pärla av ett spel från Pragmatic Plays verkstad. Än en gång dyker vi ner i ett av våra favoritspelteman – det antika och mytomspunna Egypten. I centrum för uppmärksamheten är ingen annan än Sun Ras gud och hans enorma rikedomar som gömmer sig under brännande rullar.

Om spelet

Might of Ra är ett 6×4 slotspel med vacker grafik och animationer. Symboler representerar något du kan promenera på i sanddynerna i det forntida Egypten: Phoenix, Red Eyed Stallion, Scorpions och avskyvärda ormar, som kommer att betala upp till x15 av din insats. Spelet är väldigt flyktigt, med den teoretiska RTP på 96,49% som lovar ofta stora och spännande vinster. Som vi sa tidigare, fungerar spelet på 6 hjul som alla har 4 rader och du kan hämta dina vinster på 50 vinstlinjer.

Might of Ra saknar inte spännande funktioner. Symbolen för Ra är WILD, visas på alla hjul och ersätter alla symboler utom BONUS (vi kommer snart till den delen av historien). Närhelst en eller flera WILD-symboler träffar, kan de slumpmässigt förvandlas till ett hjul fullt av WILDS, vilket ger en vinstmultiplikator på x3 på alla vinnande kombinationer inklusive det hjulet.

Vi kittlade din uppmärksamhet genom att nämna BONUS-symbolen tidigare, och nu är det dags att berätta allt om det. BONUS-symbolen visas på hjul 2, 3, 4 och 5. När du träffar 3 av dem utlöses gratissnurrfunktionen, som börjar med 15 gratissnurr. Under gratissnurr kan du förlänga funktionen genom att träffa fler BONUS-symboler:

  • 2 BONUS-symboler ger ytterligare 3 gratissnurr
  • 3 BONUS-symboler ger ytterligare 6 gratissnurr
  • 4 BONUS-symboler ger ytterligare 9 gratissnurr

Vi rekommenderar starkt att du besöker vår webbplats och ge Might of Ra en chans genom att spela den, men glöm inte att spela ansvarsfullt.