Recension av ett nytt slotspel på vår sida – Nitropolis 3

Från Elk Studios kommer ytterligare en fantastisk spelautomat som kompletterar trilogin (för nu) av vida kända serier – Nitropolis. Spelet utspelar sig i en dystopisk post-nukleär värld där fyra djurklaner kämpar för att Nitro ska driva sina bilar. På flykt från staden befinner de sig i en ny och outforskad miljö – en tropisk strand.

Spelregler

Nitropolis har alltid varit känt för explosivt spel och den tredje titeln i serien är inte annorlunda. Spelet är inställt på en spelplan med 6 hjul och 4-8 rader med över 4096 sätt att vinna. Teoretisk RTP följs till 95 % av ett mycket flyktigt spel.

Efter att ha snurrat på hjulen, slå 3 till 6 av samma symbol skapar ett vinnande sätt som ibland betalar åt båda hållen. WILD-symbolen, såväl som andra betalsymboler, finns i fyra olika storlekar, från normal till mega.

Spelfunktioner

Om vi vid det här laget inte har övertygat dig om att ge Nitropolis 3 en chans, oroa dig inte för vi har några ess i rockärmen – Spelfunktioner! Nitropolis 3 är packad med superspännande funktioner som får dig att vattnas i munnen.

  1. Nitro Reels – Täcker två symbolpositioner och innehåller 4 till 12 instanser av en enda symboltyp. I den senaste titeln i Nitropolis-serien får vi även Big Nitro Reels som täcker 6 symbolpositioner. Om Nitro Reels är en del av vinsten, stannar de på nätet efter respin.
  2. Specialsymboler – De kan dyka upp i vilken position som helst och utlösa olika effekter som t.ex: Redrop, Both Ways, Nitro Match, Nitro Upgrade, Nitro Wild
  3. Bonusspel – Om du slår 3, 4, 5 eller 6 Zeppelin scatters får du 8 till 20 gratissnurr. En av de största förändringarna i den här funktionen är att alla Nitro-rullar nu är klibbiga under hela bonusspelen, så varje gång de träffar staplas de ovanpå varandra.
  4. X-iter – inget ELK-spel kan gå utan dess varumärke X-iter, och Nitropolis 3 är inte annorlunda. Genom att slå på X-iter-läget kan spelaren spela på 5 olika sätt: Förstärkt bonuschans, Big Nitro Reel, Nitro Match, Bonus, Super Bonus.

Slutsats

Vi på Snabbis kan omöjligt ha högre beröm för ELKs kronjuvel – Nitropolis 3, så varför slösa bort din tid, gå in på vår sida och spela spelet. Men, viktigast av allt, glöm inte att spela ansvarsfullt.