Coils Of Cash
Häng med till en traditionell tecknad farm någonstans i USA. Med mysiga gårdar, lador, odlingar och en massa tama djur. Den glade farmaren är vild och betalar bäst på 5 i rad. Det finns även 2 bonus spel, spargris snurren och gratis snurren.

Golden Osiris
Frozen Gems
Ice Joker
New Year Riches
Är det Smaug den elaka draken från berättelserna om Hobbit, eller är det en annan drake som vaktar dom enorma skatterna. När det gyllene drakhuvudet dyker upp på spelplanen så dyker draken själv upp och ger dig ett respinn. Samtidigt som en mindre spel plan med 1-4 extra rader öppnar sig ovanför den vanliga spel planen. En av dom många skatterna är dom vita diamanterna som med 3 eller fler ger dig gratis snurr.
Viking Runecraft
Rise Of Athena
 Här kommer Play´n´Go med lite julkänsla redan i mitten av november. Baserad på Charles Dickens berättelse, en julsaga, om den sure snåle Ebenezer Scrooge och dom fyra spökena. Julklappen i denna slot är dom tre win spinsen som komer i form av dåtiden nutiden och framtidens spöken.
Disco Diamonds
På en smutsig bakgata någonstans i dom Asiatiska delarna av världen, ligger madame Ink:s tatuerar studio. Wild bläck kan spillas ut slumpvis över spelplanen för att ge dig wilds. Madame Ink:s mystiska hjul landar slumpmässigt på det mittersta hjulet. Bland hennes tatueringar betalar den röda draken bäst.
Ett nytt släpp från Play’n’Go:s rock serie. Helloween ett Tyskt band som bildades redan 1979. Började spela speed metal men övergick senare till power metal. Keeper of the Seven Keys Part 1&2 är antagligen bandets mest kända album. Här skall vi låsa upp Keeper of the seven keys feature wheel. Hjulet snurrar och du blir tilldelad 1 av hela 7 olika gratis snurr omgångar som finns. Passande nog släpps Helloween sloten nästan samtidigt som Helloween högtiden inträffar.
Alice äventyr i underlandet har fascinerat både unga och gamla. Även spel tillverkarna verkar gilla historien. Här får vi följa den förvirrade kaninen ner i hålet till underlandet. Kan du tänka dig att där hittar han fyra kanin hål till. Det gäller att välja det gröna, blåa, gula eller det röda hålet. Alla med olika funktioner.
 Den släpptes för 3 år sedan och blev otroligt populär Reactoonz. Nu har Play n Go släppt uppföljaren. Det är ganska likt originalet och spelas ungefär på samma sätt. Energoon och Gargantoon är med tillsammans med 4 bonusfunktioner.
 Ett väldigt konstigt tema. 4 katter placerade i medeltiden som köpman , magiker, kapten och soldat. Alla katterna kan slumpmässigt bli vilda. Samla 3 heliga gralar för gratis snurr. Väl där skall du samla katternas färger för att respektive katt skall bli vild under rundan.
Långt ner i havsdjupet, långt ut på havet. Där nere på botten ligger en skattkista som vi vill komma åt. Den vaktas dock av en gigantisk bläckfisk. För att komma åt godsakerna har vi en massa hjälpmedel. Wild coins, guldhög, treasure grab och wild reels funktionerna. Det finns även en key respinn och en treasure spin funktion
Får jag be om största möjliga tystnad !! Uppföljaren är tillbaka 6 år senare. Ringmästaren kommer att leda dig genom showen. Frilägg bonus under spelplanen för att erhålla gratis snurr. Väl där kan du välja mellan ringmästarens, clownens eller knivkastarens snurr.
Häng med på ett fantastiskt pirat äventyr ute till havs. Ombord på piratskeppet skall vi strida mot Brittiska, Portugisiska och Holländska handelsskepp. Vi skall dricka rom men akta oss för förgiftade sorter. Skattjakten skall vi inte heller glömma. Massor av roliga funktioner.
En sexkantig spelplan placerad långt ut i rymden. Det finns 3 ringar runt om med varsin zon längst upp. Fallande symboler fyller spelplanen, vid vinst roterar ringarna. Inre och yttre medsols, mitten motsols. Allt för att skapa vinst chanser.
Sol, värme och en massa djur.
Savannen i Afrika har mycket att erbjuda bland annat är det hemmet för den majestätiska gnuen. Det är den det handlar i den här sloten. Den bjuder på 3 bonusfunktioner. Beest mode, Beest mode spins och Stampeding spins.
Vulkaner brukar förknippas med stor skadegörelse, när dom blir aktiva och får utbrott. I Gold Volcano får du istället gratis spin vid utbrott. Kryddat med en mängd olika funktioner så blir det en kul och lite annorlunda slot.
Saxon, detta tunga band, som ingick i den våg av Brittiska Heavy Metal band som slog igenom under 80 talet. Här ingår alla rock attributer. Harley Davidson motorcykel, skinnjackor med nitar och dånande rockmusik. Välj din egen favorit låt med Saxon från musik listan och digga med medans du rullar hjulen.
Nyjah Imani Huston är en professionell skate bord åkare. Antagligen en av dom mest kända också. I denna slotten som är tillägnad honom jagar du s.k.a.t.e på hjulen, får du in den kombinationen erhåller du free spins.Det finns även en combo meter i spelet och får du 3 tricks i rätt ordning aktiverar du wild board re-spins.
Den här gången har Cat Wilde gett sig iväg på en egen expedition , utan sin berömde far Rich Wilde. Återigen besöker vi det spännande gamla antika Egypten. Närmare bestämt en gammal begravnings kammare. Ganska likt dom andra Wilde slotsen.
Är du en stor fan av bingo spel. PlaynGo har släppt 2 stycken nya bingospel. Sweet Alchemy Bingo och Rainforest Magic Bingo.
Är du en stor fan av bingo spel. PlaynGo har släppt 2 stycken nya bingospel. Sweet Alchemy Bingo och Rainforest Magic Bingo.

Ett kul rally spel dyker upp bland nyheterna. Det påminner till vissa delar av det gamla arkadspelet Sega Rally. Här gäller det att ta sig till mållinjen. Fullpackat med funktioner såsom multiplikatorer, nudge wilds, respins, win spins och en championship race bonus.
Hjälp Agent Destiny och Agent Adam att bekämpa dom två super skurkarna Doktorn och Madame. Ett härligt spionspel som tar oss tillbaka till 60 talet. Lite coolt med serietidnings bakgrunden.
Trollhunters 2
Äntligen ett favoritband för undertecknad. Ett party band som man minns från det glada 80 talet. Spelet innehåller flera roliga features bla. Were not gonna take it, där bandet bråkar med den arga läraren/pappan. Det är tråkigt att Play n Go tog bort funktionen att köra en egen spellista som fanns på deras förra spel Testament i denna rock serie.
Äntligen tillbaka, Rich Wilde och denna gången tar han med sin dotter Cat Wilde.Tillsammans beger dom sig till den Grekiska domänerna. Athena var krigets och vishetens Gudinna i den Grekiska mytologin. Ett av hennes attribut var skölden Aegis. Kommer Rich och Cat att få användning av skölden ? Vi får se.
En ganska ovanlig slot som går i svart och vitt. Jämfört med alla andra. Vi går 100 år tillbaka i tiden tillsammans med detektiven Charlie och en pin up flicka, lite lik Betty Bop, där vi jagar rikedomar i Helvetet.
I det sjätte spelet i Playn Go:s Heavy Metal serie, är det det Kanadensiska Trash Metal bandet Annihilator som har huvudrollen. Bildades 1984 och har gjort 17 studioalbum.
En kul sak med detta spelet är att man kan göra sin egen Annihilator spelista att headbanga till medans man spelar.
Play’n GO är tillbaka med ännu ett irländskt spelautomat med titeln Leprechaun Goes Wild. Alla leprechaun symboler som hästsko, ölmuggar, pipor, hattar och en kruka med guld finns med i spelet.
§§§§Coywolf Cash
Thats Rich
Följ med Robin Hood och hans muntra män i kampen mot den elaka Sheriffen i Nottingham. Samla ihop 4 penningpåsar för att börja bonus spelet att ta tillbaka alla penningpåsarna från slottet.
Håll i hatten, för här går det undan. Testament, det Kaliforniska Trash Metal bandets musik ger tyngd åt spelet. Det är Play n Go:s femte spel i deras metal serie.
Ytterligare ett spel med Egyptiskt tema från Play n Go. Fin grafik och underhållande bonusar. Väl värt att spela.
Ytterligare ett Joker spel från Play´n´Go. Klassiskt 3 hjul med Joker symbolen i fokus.