Pragmatic Play Slots

Pragmatic Play är spelutvecklaren som ligger bakom några av mina personliga favorittitlar såsom Da Vinci’s Treasure, Gold Rush och 7 Piggies. I denna artikel tänkte jag därför berätta mer om just Pragmatic Play och deras slots. Luta dig tillbaka och njut!

Historien om Pragmatic Play

Historien om Pragmatic Play sträcker sig tillbaka till 2007 då företaget först grundades, dock under annat namn. Man hette då TopGame och fokuserade framförallt på att utveckla och distribuera spelautomater för den syd- och nordamerikanska marknaden. Så är däremot inte fallet idag.

Efter ett namnbyte 2015 går man numera under namnet Pragmatic Play och har dessutom utökat speldistributionen över större delen av världen. Som exempel har man i dagsläget lyckats utveckla över 80 slots på tjugotalet olika språk, vilka också har distribuerats till operatörer i 78 olika länder. En bedrift som är minst sagt imponerande!

Vad som kännetecknar Pragmatic Plays breda spelportfölj är den förstklassiga grafiken och designen samt de innovativa funktionerna, vilka vanligtvis består av väldigt unika bonusrundor. Något som också utmärker många av deras titlar är inslaget av humor.

Genom att kombinera allt detta är det inte heller konstigt att Pragmatic Play lyckats skapa innovativa, underhållande och fängslande slots som uppskattas av spelentusiaster över hela världen.

Slots från Pragmatic Play

Så, vilka underhållande titlar är det då som man lyckats leverera genom åren? För att ge svar på detta har jag nedan listat några av mina personliga favoritslots från just Pragmatic Play:

Da Vinci’s Treasure

Da Vinci’s Treasure är en högvolatil slots som bjuder på ett tilltalande tema och en mängd olika funktioner. Spelet har ett klassiskt utseende med fem hjul, tre rader och 25 vinstlinjer. Låt dig däremot inte luras, detta spel är allt annat än ordinärt.

Såväl logotypen som huvudkaraktären i spelet, John Hunter, för tankarna till de populära Indiana Jones-filmerna. Även spänningen som alla funktioner bidrar till skapar på något sätt samma familjära känsla. Till de gastkramande funktionerna hör wilds, scatters, multipliers, free spins och bonusspel.

Spela Da Vinci’s Treasure.

Gold Rush

I spelautomaten Gold Rush har Pragmatic Play låtit sig inspireras av den gruvindustrin som ägde rum i Kalifornien under 1850-talet. Ta med dig ficklampan, äntra den mörka gruvan och börja gräva efter guld!

Denna slots innehåller likt Da Vinci’s Treasure fem hjul, tre rader och 25 vinstlinjer. Bland symbolerna återfinns de klassiska värdena A, K, Q, J och 10, samt andra föremål som kännetecknar den nämnda eran. Detta i kombination med spännande funktioner, däribland en progressiv free spins-funktion, skapar en fängslande spelupplevelse.

Spela Gold Rush.

7 Piggies

Den (svin)roliga spelautomaten 7 Piggies är verkligen ett bra exempel på Pragmatic Plays humoristiska sida. På de fem hjulen och deras tre rader återfinns nämligen färgstarka griskaraktärer som garanterat framkallar ett och annat skratt.

Det är däremot inte bara 7 Piggies humoristiska tema som är inbjudande, utan också dess många funktioner. Som exempel innehåller denna slots en joker som ersätter alla symboler utom scatters, samt en free spins-funktion och multiplikatorer.

Spela 7 Piggies.

Sweet Bonanza

Precis som namnet antyder är Sweet Bonanza försett med ett sockersött tema där bakgrunden består av sockervadd, glass och godis. Även bland symbolerna återfinns färgglatt godis och frukt som skapar en härlig och lättsam atmosfär.

Det som verkligen gör Sweet Bonanza unikt är däremot dess lika söta vinstchanser som ger dig möjligheten att kamma hem hela 26 miljoner kronor. Som mest kan du nämligen satsa 1250 kronor per snurr samtidigt som du kan vinna 21,100 gånger insatsen. Utöver detta bjuds du andra välsmakande funktioner som free spins.

Spela Sweet Bonanza.

Triple Dragons

Pragmatic Play har genom åren släppt flertalet slots med drakteman, däribland Lucky Dragons och Dragon Kingdom. Precis som namnet antyder är Triple Dragons inte något undantag. Här kretsar nämligen allt kring de guldfärgade draksymbolerna vilka också fungerar som wilds. Lyckas landa wild-symbolerna på spelautomatens alla tre hjul och rader och du kan räkna med att kamma hem en vinst om 1000x insatsen.

Spela Triple Dragons.

Andra titlar från Pragmatic Plays inkluderar:

För att bara nämna några…

Avslutningsvis

Där har du det – information om Pragmatic Play och deras slots. Förhoppningsvis har du möjlighet att prova på några utav dem, och vem vet; kanske hittar du en ny favorit?

Kom däremot ihåg att spela ansvarsfullt.