Historierna om andedyrkan och voodoo dockor är många. Men idag betraktas voodoo som en religion i vissa delar av världen. Pragmatic Play har tagit oss till Karibien där en prästinna står och rör ihop en trolldryck, innehållande 2 slumpmässiga funktioner Mystery Curses och Fortune Hex. Det finn även en släng av 3 gratis snurrar i grytan.

Kommer 14 December
 I värsta Indiana Jones stilen sveper våran äventyrare John Hunter in över ett övergivet Maya tempel. Där han skall leta efter dyrbara skatter som har varit försvunna sedan länge. Han har expanderande vilda och gratis snurr till sin hjälp efter rikedomarna.
Pragmatic Plays senaste släpp bland casino spel tar oss tillbaka i tiden. Till Grekland och Sparta närmare bestämt. På den tiden när Sparta var en betydande krigsmakt. Själva spelet är ganska enkelt med vilda symboler, dubbel vilda symboler och gratis snurr bonus symboler.
Här har Pragmatic Play tagit en av sina bättre produkter, Great Rhino Megaways och gjort om den till ett mer passande tema med tanke på den kommande högtiden. Vi tar oss tillbaka till ett snöigt London någon gång under 1800 talet. Det är Charles Dickens uppskattade julhistoria om Ebenezer Scrooge.
Cowboys Gold
Pirate Gold Deluxe
Dragon Tiger
Gems Bonanza
5 Lions Dance
Välkommen till smaragd kungens rike. Det ligger vid regnbågens slut och där har han sina skatter. Smaragd kungen har en del funktioner i bakfickan. Bland annat ett mini slot spel. Landa 5 symboler med grön bakgrund. Då låses mini slot spelet upp. Han har även en vinst multiplikator kopplat på hjulen.
Är du en av dom som tycker om The Walking Dead, här kommer en slot i precis rätt anda. Med förstörda byggnader, övergivna gator och zombiesar som lurar i gathörnen. Vi garanteras en vild vandrare på varje snurr på hjulen. Minst 3 bonus symboler tar dig till gratis snurren som kommer med 4 olika nivåer.

 Irland denna gröna ö, här befinner vi oss ute på landsbygden med en vacker regnbåge i bakgrunden. Vad finner man vid regnbågens slut ,jo en kruka full med guld. Det är just det vi skall leta efter. Med wild symboler på hjul 1och 2 så kan det komma krukor med guld på resterande 3 hjul, och då är det dags att casha in. Skulle det femte hjulet bli en jackpott symbol, då är det jackpott dags.
 I en avlägsen framtid långt ut i rymden eller om det är på jorden. Det vet vi inte. Men vi vet att det finns en kvinnlig och en manlig hjälte som jagar 2 onda. Med hjälp av tumble funktionen rensas vinnande symboler bort och nya släpps på. Det finns även en missil wild som dyker upp och skjuter missiler som förvandlas till wilda.
Ultra Hold & Spin
 En människa som förvandlas till en varg eller vargliknande monster brukar oftast kallas varulvar i folktron. Varulven trivs bäst i månskenet. Här är den ylande vargen en mysterie symbol. En annan ylande varulv är en scatter symbol som ger dig gratis snurr.
 Här har Pragmatic Play gjort en slot efter den populära Brittiska serien Peaky Blinders. Den handlar om en kriminell familj i Birmingham England. I tiden någonstans mellan världskrigen.Bakgrunden symbolerna och musiken är väldigt bra gjort efter serien.
Återigen en slot som tar oss till djungeln. Med gorillor, elefanter, tigrar, kameleonter och papegojor som symboler. Den här slotten lutar sig tillbaka mot en multiplikator funktion. Varje hjul har en egen multiplikator som ökar varje gång en spridare dyker upp dens hjul.
Voff Voff. Nu har hundarna från det populära spelet The Dog House kommit tillbaka. Samma hundar och samma grafik, men nu med den stora skillnaden att ett extra hjul är tillagt och spelet har fått en Mega ways funktion.
Upplev nattlivet i Las Vegas. Om du gillar fart och fläkt så häng med på lite häftig Street Racing. Fem förare står beredda att tävla om rikedom för dig. Det gäller att välja rätt förare, blir det Vapor, Ignite, Bolt, Alpha eller Firefly som du tror på. Det spelar en stor roll när du går in i gratis spelet.
Drago Jewels Of Fortune
En bok slot från det antika Egypten med alla dom vanliga attributen. Den är dock krydda med 3 fasta jackpots minior, grand och major. Det gäller bara att landa minst 6 kameler i solnedgång.
Three Star Fortune
 Långt ute i rymden bland planeter och ädelstenar. Påminner om NetEnts klassiska slot Starburst. Wildsymbolen dyker bara upp på 2a till 5e hjulet. Men när den väl dyker upp blir hela det hjulet wilds. Otroligt bra vinstchanser.
Det här är ett 3×3 rullars klassiskt frukthjul. Pragmatic har samarbetat med Reel Kingdom, och tillsammans har dom valt att låta det ha en äldre och nostalgisk touch på det.
Är det något som tillverkaren Pragmatic gillar, så är det fruktspel. Det är glatt och trivsamt. Det är ett rutnät på 7×7 rutor, där vinnande formationer försvinner och nya fylls på.
En synnerligen enkel och klassisk fruktmaskin med 5 raders hjul. Inga extra grejer över huvud taget.Du vinner på 3,4 eller 5 i rad . Alltid från vänster till höger.
Våran äventyrare John Hunter är tillbaka och denna gången letar han efter Kung Tuts grav. Till sin hjälp har han Kung Tuts bok. Landa minst 3 böcker för att komma till graven och free spinsen.
Pragmatic har förvärvat en licens att använda megaways konceptet, på deras kommande spel. Först ut är Great Rhino, som är en äldre titel som har fått megaways konceptet tillagt.
 Indianer, prärien, vilda hästar, solnedgång och kaktusar. I det här spelet med indianskt tema finns alla ingredienser med. En annan sak är att man spelar i omgångar om 10 snurr. Samla hästmynt i 9 snurr och dom läggs ut som vilda i 10:e snurren.
 Ett klassiskt frukt hjul med klämmig musik. Diamanter och Wilds är det som är något att hålla utkik efter.
Pianoklink, dammigt, rökigt och högljutt. En typisk vilda västern miljö. Jaga 3 scatter symboler bland cowboysare och revolvermän, för att nå till fri spinsen.
Dansgolv , nattklubbs känsla och mycket neonljus. Diamanter är mycket gångbart i detta spelet. Minst 5 behövs för stora vinster.
 Hjälp professorn i sitt laboratorium att få tag i the wonder wheel .Snurra det sen för att få pengar eller gratis snurr.
Aztec Bonanza
 Golden Beauty går i kinesiskt tema. Fin grafik och effekter. Den vilda symbolen är en Lotus blomma och den öppnar upp för mycket.
Ett mycket välgjort och lätt skrämmande spel från Pragmatic. Mysterious placerar oss i London på 18oo talet. Ett spel med fyra hjul som kan bli sex om man når till free spinsen.
Ett annat klassiskt frukt hjulspel den här gången från Pragmatic. Använd turbo knappen för att snurra hjulen super snabbt.
Super 7s
 Havets djup döljer en skrämmande hemlighet.