Quickspin Slots

Om du har följt min blogg är du troligtvis medveten om att jag har pratat om en mängd olika slotsutvecklare. Denna gång tänkte jag berätta mer om Quickspin och deras underhållande slots.

Historien om Quickspin

Som så många andra spelutvecklare är Quickspin baserade i Sverige. Det är alltså ett svenskt företag vars fokus ligger på att utveckla högkvalitativa spelautomater till online casinon. Man beskriver sig själva som ett passionerat gäng som kontinuerligt fortsätter att tänja på gränserna genom sina innovativa spel.

Sedan starten 2011 har man hunnit lansera ett 50-tal hyllade spelautomater som avnjutits av spelare världen över. Under 2016 köptes man även upp av det brittiska bolaget Playtech, vilket är en av världens största speltillverkare.

Jag finner själv Quickspins automater mycket underhållande och har därför valt att tillhandahålla många av dem här på Snabbis. Fortsätt läs för att hitta några av mina personliga favoriter!

Slots från Quickspin

Upptäck några av Quickspins högkvalitativa och spännande automater som finns att spela på Snabbis:

Joker Strike

Joker Strike är en mycket välgjord slots som är försedd med färgglada illustrationer och stabila animationer. Här hittar du fem hjul, tre rader och många spännande funktioner som Wilds, Joker Strike- och Hi Roller-funktioner.

Spela Joker Strike.

Eastern Emeralds

Föredrar du däremot asien-inspirerade teman, kanske Eastern Emeralds faller dig i smaken. Bakgrunden pryds av ett vackert och harmoniskt landskap och på hjulen återfinns bl.a. medaljonger och guldiga statyetter.

Bland funktionerna återfinns Multiplier Wilds- och Bonus Scatter-symboler samt ett bonusläge med fyra olika Free Spins-alternativ. Kort och gott allt du behöver för att få en gastkramande spelupplevelse!

Spela Eastern Emeralds.

Dwarfs Gone Wild

Dwarfs Gone Wild är den mest komplexa spelautomaten som lanserats av Quickspin än så länge. Precis som jag kommer du troligtvis slås av den genomgående höga kvalitén när det kommer till såväl illustrationer och animationer som funktioner.

Automaten bygger på historien om Snövit och de sju små dvärgarna och är försedd med en hel uppsjö av funktioner. Bland dessa återfinns allt ifrån Multipliers och Full Reel Wilds till Free Spins.

Spela Dwarfs Gone Wild.

Spinions Beach Party

Om du letar efter en lättsam och underhållande slots är Spinions Beach Party helt rätt automat för dig. Häng med de orangefärgade filurerna på strandparty och njut av svalkande drinkar och de många funktionerna:

  • Wild-symboler
  • Bonusscatter-symboler
  • Sticky Wilds gratissnurr
  • Beach Club gratisspins

Spela Spinions Beach Party.

Big Bad Wolf

Precis som Dwarfs Gone Wild bygger Big Bad Wolf på en folkkär berättelse – nämligen den om den stora stygga vargen. I denna slots gäller det därför att försöka blåsa omkull grisarnas hus. Till din hjälp har du en mängd olika funktioner som Wilds, Free Spins och Multipliers för att bara nämna några.

Spela Big Bad Wolf.

Andra spelautomater inkluderar:

Bland många fler…

Avslutningsvis

Jag hoppas att du nu har bättre koll på Quickspin och deras slots. Förhoppningsvis har du också möjlighet att prova några av dem.