Jingle Bells Power Reels
Path Of Destiny
En kungafamilj, antagligen i Ryssland på den tiden när Kungar och Tsarer var dom som ledde landet. Här skall du fylla dom fyra mätarna ovanför spelplanen. Dom motsvarar 4 stycken ur den kungliga familjen. Dom kommer senare att expandera till en större symbol. Du skall även passa på att lägga beslag på Faberge ägg. 3 eller fler startar upp Tsar rundan.

Dags för lite orientaliska upplevelser. Inspirerat av en kamp mellan en tiger och en drake. Ett 6 rullars hjul där dom 3 första tillhör tigern och dom 3 sista rullarna tillhör draken. 2 tiger klor aktiverar tiger spins, 2 drakklor aktiverar dragon spin. En av varje aktiverar clash spins.
Alla känner vi lite vemod när helgen är slut och måndag morgon tar sin början. Här kämpar vi oss igenom hela arbetsveckan, men när klockan slår 18:00 på fredagen är det Party Time. Då är det party reels, wild party funktion och multiplikator party funktionen. Partyt håller på tills klockan slår midnatt sen börjar veckan om igen.
Att klockan och tiden har en stor betydelse, det är vi nog alla överens om. I det här släppet från Red Tiger kommer mycket att handla om tiden. Lucky 12 o’clock. Varje gång klockan slår 12 belönas du med 2 super wilda som täcker hela rullen. Landa 3 klock snurrar för att få , just det 12 gratis snurr.
24 Hour Grand Prix
Som namnet antyder kristall spegeln, så fungerar detta spel på samma vis som en kristall spegel. 6 hjul som snurrar varav hjul 1 och 6, 2 och 5, 3 och 4 blir speglade mot varandra. 4 eller 6 gratis snurr symboler ger dig 10 respektive 15 gratis snurr.
En gangster inspirerad slot. Man kan anta att det är ett överhuvud från 5 olika maffia familjer som gör upp i ett kortspel. Vinner du 5 raka händer/vinster får du tillgång till VIP rummet. Det låter som det är där inne det händer grejer.
Den spanske erövraren Gonzalo Pizarro är tillbaka , för att återigen bege sig in i djungeln och leta efter El Dorado. Det var 8 år sedan han först dök upp. Nu har NetEnt och Red Tiger hottat upp det gamla spelet med en del nya funktioner. Blir det en lika stor succe som sist ?
En futuristisk utseende med alla klassiska slot symboler. Ett 7×7 rutnät med kluster betalar teknik. Vinnande symboler tas bort och nya faller ner för att ge dig en chans att vinna mer. För att hjälpa dig har du en bombfunktion. En gul, grön och röd bomb kan dyka upp och hjälpa dig till stora vinster.
Jaga ädelstenar i rymden.. Innehåller inga direkta funktioner förutom att slumpmässiga vilda kan dyka upp när som helst. Vid vinst snurras hjulet om och dom vilda blir låsta tills ingen ny vinst dyker upp.
En enkel men klassisk fruktmaskin, upphottad med en cash volt vinststege placerad ovanför hjulen. Landa minst 6 cash volt symboler ,helst många fler för att ta del av vinststegen.
 Om ni älskar de gamla enarmade banditerna med barer och körsbär , kan detta vara något för er. Med bara en vinstlinje och multiplikator som hålls låst tills vinst infaller.
 Här kör vi vilda västern så det ryker om det. Prisjägaren landar bara på mitthjulet.Startar då en respinn runda och tar hand om alla banditerna hon ser. Sheriffen landar på alla utom mitthjulet och tar hand om alla banditer han ser.
Nu befinner vi oss långt ner i havsdjupet. Längst ner på botten finner vi Atlantis, staden som sjönk ner i havsdjupet efter en natur katastrof. Där nere letar vi efter den bortglömda skattkistan. Som är full med rikedomar.
Draken är hjul vaktaren och stjärnan i detta spelet. När draken glider över hjulen kan den bjuda på en hel rad wilda på sista hjulet, som sedan flyttas mot vänster, hjul för hjul, tills den hamnar utanför. 3 drakägg ger bonus spel.
Zeus Gudarnas Konung och himlens härskare, härskar i detta nya spel från Red Tiger. Det händer mycket i detta nya spel. Zeus wilds, gratissnurrar, spridare, utökade rullar och en väldigt hög (RTP) återbetalnings procent.
En spännande skattjakt i Mexico, närmare bestämt Aztecernas rike. Själva skatten är det stora Aztec hjulet. Får du spinna på det, finns det många skatter att hämta.
Inne i staden bland skyskraporna huserar dom 4 superhjältarna Quake, Strike, Burst och Beam. Dom kallas även 4Squad. Ditt mål är att fylla varje superhjältes framstegsmätare. När dom väl är fyllda aktiveras superhjälteläget. Då rullar cashen in.
Golden Cryptex är som namnet antyder. Lös Cryptex koden för att erhålla gratis snurr.
Ett sju rullars drop down spel som vaktas av 2 stycken stora Anubis statyer. Väl inne i kammaren är det vault spins symbolen, som kan ge dig framgång. Minst 4 stycken behöver du.
 Tillbaka i Sherwoodskogen hos Robin Hood och hans muntra män. Denna gången är det fullproppat med vilda symboler. Det är ett Hjärta , Jungfru Marion, Lille John och självaste Robin Hood.
The Mad Hatter är en känd figur från Alice i Underlandet. Här får vi följa med The Mad Hatter ner i kaninhålet till Underlandet .
Där blir han plötsligt The Wild Hatter och bjuder dig på free spins.
Diamond Blitz
Wings of Ra är en slot med Egyptiskt tema. Där solguden Ra hyllas. Dom mystiska penga symbolerna värderas högt.
Världens st5örsta gatufest och givetvis är Snabbis med och dansar loss.