Frequent Flyer
 Här hittar vi rom cigarrer bananer, antagligen ligger Järn banken någonstans i Karibien. Fulladdad med vinster. För att komma åt dessa behöver vi ta hjälp av gratis snurr funktionerna. Det finns 3 att välja mellan, mysteriesymboler, expanderande vilda eller samla multiplikatorer.
Ramses en av dom stora faraonerna långt bak i tiden. Här har han kommit tillbaka för att ta hämnd på alla som vill komma åt hans dyrbara skatter. Du spelar Ramses hämnd uppifrån ett fågelperspektiv. Se upp för den mystiska sandstormen som drar in slumpmässigt över spelplanen och lämnar kvar mysterie symboler. Minst 2 utforskare ger dig gratis snurr. Men det finns även en funktion att köpa dig till gratis snurren.
Här möts vilda västern och Mad Max i en galen och fartfylld tågresa. Det stora äventyret vi skall ut på är Money cart bonus round. Det krävs minst 3 bonus symboler. När du väl är framme vid målet får du hjälp av samlaren, betalaren och prickskytten för dom stora vinsterna.
Häftigt Intro följt utav romerska legionärer som marscherar i takt. Vyn är högt uppe i ett vakt torn där två legionärer tittar ner på spelplanen. Det är just legionärerna som är inblandade i det mesta av funktionerna i det här spelet.
Vad sägs om en RTP (Return To Player) på över 98 %.
Vid första anblicken så ser vi att detta andas sent 80 tidigt 90 tal, när datorerna inte var så avancerade som idag.TV spelen på den tiden såg ut precis som Relax Gamings nya slot Hellcatraz. 8 pixlars spännig mitt i San Francisco Bay.
Mega Flip
Nu skall vi gräva oss djupt ner i underjorden. Borra bort dom 3 nedersta raderna för att fylla rutmönstret med symboler. Välj mellan 3 olika bonusfunktioner och ta hissen ner i mörkret för att spela bonusspelet.
Riddare Vättar och Trollkarlar i ett brädspel.Skumt ? Inte alls det blir glasklart på Snabbis.