Recension av Divine Lotus slot

Den svenska spelutvecklaren Thunderkick är nu tillbaka med en välgjord och underhållande spelautomat – Divine Lotus. I denna artikel tänkte jag därför kika närmare på denna slots och dess funktioner. Luta dig tillbaka och njut!

En första titt på Divine Lotus

Divine Lotus är en underhållande video slots som lanserades den 9 oktober 2019. Den är försedd med sex hjul, fyra rader och hela 4096 möjliga vinstlinjer. Utöver detta är Divine Lotus försedd med en teoretisk återbetalning om 96,14%. Mer information om teoretisk återbetalning hittar du i min tidigare artikel ”Vad är RTP?”.

För att kamma hem vinster gäller det att landa matchande symboler på spelet hjul. Dessa räknas från vänster till höger. Symbolerna i Divine Lotus består av de klassiska A, K, Q, J, 9 och 10, vilka ger lägst utdelning. Du hittar också högbetalande symboler som består av fyra små sovande drakar samt en fullvuxen drake.

Utöver de traditionella symbolerna hittar du även en Wild-symbol, vilken porträtteras av ett W. Du hittar också en Scatter-symbol som består av ett lotusprytt emblem samt en Mystery Lotus symbol som inte helt otippat består av en lotusblomma.

Som du kan se från bilden ovan är denna spelautomat försedd med ett fantasifullt tema där mycket kretsar kring drakar. Det går inte heller att missta de asiatiska influenserna. Sammantaget bidrar det tilltalande temat, de många vinstlinjerna och stora potentiella vinsterna (som kan upp gå till hela 8,700x insatsen) till en spännande spelupplevelse!

Funktioner i Divine Lotus

En annan stor fördel med denna automat är såklart de många funktionerna. Den kanske mest spännande av dem är däremot bonusspelet, vilket består av free spins. För att aktivera detta spel gäller det att landa minst tre Scatter-symboler.

När bonusspelet aktiveras belönas du med 2 free spins. Därutöver ger varje Scatter-symbol en extra gratissnurr. Här kan även Mystery Lotus symbolerna komma väl till pass eftersom de kan förvandlas till vilken symbol som helst förutom lågvinstsymboler (och Scatter-symboler i bonusspelet). Något som ökar dina chanser att skapa vinnande kombinationer.

Väl inne i bonusspelet gäller det att samla så kallade Lotus Gems för att fylla symbolmätaren till vänster. Lyckas du fylla mätaren tas den indikerade symbolen bort och ersätts av en Mystery Lotus symbol. Den stannar också kvar i resten av bonusspelet parallellt som du blir belönad med en extra free spins.

Avslutningsvis

Thunderkick har än en gång lyckats skapa en underhållande spelautomat med genomgående hög kvalitet. Finner du deras tidigare titlar roande, kommer du garanterat att gilla Divine Lotus!

Kom ihåg att spela ansvarsfullt!