Recension av Raging Rhino Megaways

Äntligen är den här – den mycket efterlängtade spelautomaten Raging Rhino Megaways från WMS Gaming. Med anledning av detta tänkte jag att vi skulle ta en närmare titt på det senaste tillskottet i Megaways-familjen. Luta dig tillbaka och ta del av denna recension av spelautomaten Raging Rhino Megaways.

En närmare titt på Raging Rhino Megaways

Om du är en veteran inom casinovärlden, har du troligtvis kommit över den klassiska spelautomaten Raging Rhino tidigare. Originalet introducerades nämligen under 2014 och blev snabbt en favoritslots hos många spelare. Efter en oturlig uppdatering tre år senare började däremot spelare klaga på en buggig spelupplevelse, varav många övergav spelautomaten.

Detta är såklart en av anledningarna till att denna efterträdare är så pass efterlängtad. Bara genom att ta en snabb titt på Raging Rhino Megaways, känner man direkt igen några detaljer från dess föregångare. Likt den ursprungliga titeln innehåller hjulen symboler som krokodiler, gorillor, geparder, och såklart, noshörningar. Utöver detta hittar du de klassiska kortlekssymbolerna A till 9.

Inte helt otippat är noshörningen spelets mest värdefulla symbol. Lyckas du landa sex noshörningar kan du njuta av en generös vinst om 25x din isats. Fem stycken kommer ge dig 10x din sats. Utöver detta kommer du också hitta en symbol som föreställer en solnedgång. Denna fungerar som spelets wild.

Likt många andra Megawaystitlar består Raging Rhino av 6 hjul och ett slumpmässigt antal rader, vilka varierar mellan 2–7 stycken. Spelet innehåller också ett horisontellt hjul som sträcker sig över raderna 2–5. Något som ger dig 117,649 möjliga vinstchanser som är så karaktäristiskt för denna typ av spel. För att lära dig mer om hur dessa maskiner fungerar, kan du med fördel läsa min tidigare artikel ”Vad är Megaways slots?”.

Låt oss återgå till den visuella aspekten av Raging Rhino Megaways. Som tidigare nämnts är denna titel väldigt lik sitt original. Inte nog med att det innehåller samma karaktäristika symboler, pryds bakgrunden av samma harmoniska bild som föreställer en vacker solnedgång över den afrikanska savannen.

Funktioner i Raging Rhino Megaways

Nu när du är familjär med spelets utseende och symboler, tänkte jag att vi skulle kika närmare på dess funktioner. Först och främst använder sig Raging Rhino Megaways av så kallade Cascading Reels. Något som innebär att symboler som bidrog till en vinst ersätts av nya. En process som fortsätter ända tills det inte skapas några nya vinster. Med andra ord kan du alltså vinna flertalet gånger på samma spin.

Likt de flesta Megawaystitlarna innehåller också Raging Rhino ett spännande Free Spins läge med ständigt ökande Multipliers. För att aktivera detta läge gäller det att få minst 4 diamantsymboler, vilka agerar som spelets Scatters. Något som ger dig 8 free spins. Du kan därefter få ännu fler spins genom att få minst 3 diamanter.

Precis som i Primal Megaways innehåller spelet också Wild Multipliers som kan uppgå till 2-, 3- eller 5x din insats. Dessa multiplikatorer, i kombination med de ständigt ökande multiplikatorerna från Free Spins läget, kan leda till massiva vinster om upp till 10,000x insats.

Sist men inte minst erbjuder Raging Rhino Megaways en generös Bonusgaranti som är väldigt fördelaktig för dig som spelare. Bonusen kommer nämligen garantera att du aldrig lämnar spelet tomhänt. Du är alltså alltid garanterat en vinst, förutsatt att du har lyckats aktivera Free Spins läget och endast vunnit 10x eller mindre. Du kommer då bli garanterat en utdelning om 10x vinsten.

Sammanfattningsvis

För att summera det hela är Raging Rhino en mycket visuellt tilltalande Megaways slot som garanterat kommer att charma spelare som är familjär med originalet. När det kommer till funktionerna i Raging Rhino Megaways kan du inte förvänta dig någonting som inte har setts i titlar som Bonanza och Primal.

Testa gärna Raging Rhino Megaways, men kom ihåg att spela ansvarsfullt!