Slots med bonusspel

Tycker du precis som jag att slots med bonusspel lockar lite extra? Då har vi nog mycket gemensamt! Du som ännu inte har upptäckt slots med bonusspel kan med fördel läsa vidare i min artikel. Här får du reda på allt du behöver veta om slots med bonusspel!

Vad är ett bonusspel?

Innan jag sätter igång och berättar vilka slots som har bonusspel måste jag ju självklart berätta vad ett bonusspel är för något. Först då kommer du förstå varför dessa är så bra och varför man vill spela på dem!

Till att börja med så använder olika spelsajter begreppet bonusspel på olika sätt. Men i väldigt korta drag är det en extra chans till vinstutbetalningar – vilket aldrig är fel! En lite längre beskrivning av bonusspel är att det är specifika och varierande spelrundor som är kopplade till spelets tema. Vad som krävs för att få en bonus skiljer sig mellan olika spelautomater.  

Bonusspelen tillför många gånger det lilla extra till din spelupplevelse. Inte bara för att det händer något nytt och kanske oväntat i spelet, men också för att du får en extra chans att vinna riktigt stora vinster!

Olika bonusspel

En av de faktorer som gör att bonusspel lockar lite extra är att de gör att spelandet aldrig blir tråkigt. Det finns nämligen väldigt många olika bonusspel. Dessa kan dessutom skilja sig mycket åt och se väldigt olika ut beroende på vilken spelautomat du spelar på. Olika bonusspel ger dessutom möjlighet till olika stora utdelningar.

Nedan listar jag ett par olika bonusspel som du med fördel kan hålla utkik efter när du ska välja bland alla olika spelautomater.

  • Freespins – Just freespins är den absolut mest vanliga och mest populära sorten av bonusspel. Freespins och slots hänger ju nästan ihop!
  • Click-and-win eller pick-and-win – I den här typen av bonusspel får du upp ett antal alternativ och ska välja något av dessa. Vad som gömmer sig bakom det valda alternativet kan vara allt från mynt till free spins.
  • Multiplikator – I vissa spelautomater har du turen att få multiplikatorer som bonusspel. Dessa gör nämligen den eventuella vinsten ännu större.
  • Kvitt-eller-dubbelt – För den våghalsade är kvitt-eller-dubbeltspelet en riktig spelklassiker. Ett bonusspel som helt klart kan vara värd att satsa på då du kan dubblera din vinst, eller i värsta fall halvera den.
  • Progressiva jackpots – En bonusfunktion som är perfekt för dig som fokuserar på de största vinsterna. Läs mer om progressiva jackpots i vår tidigare artikel.

12 olika slots med bonusspel

Precis som vi nämnt tidigare erbjuder de flesta sorters spelen någon form av bonusspel. Nedan listar jag exempelvis ett riktigt stort utbud av slots som alla erbjuder olika bonusspel!

Secret of the Stones

Immortal Romance

Thunderstruck 2

King Kong Fury

Gonzo’s Quest

Seasons

Golden Fish Tank

Avalon 2

The Invisible Man

Wild North

Hot as Hades

Jurassic Park

Som du nu förstår så tar slots med bonusspel helt enkelt ditt spelande till nya nivåer, och det finns ju så många att välja bland!

Kom bara ihåg att spela ansvarsfullt, fortsätta ha kul och aldrig satsa mer än du har råd att förlora.