Slots med hög volatilitet 

Jag har tidigare rett ut för vad volatilitet är samt listat slots med låg volatilitet. I denna artikel tänkte jag därför fortsätta på den inslagna vägen och dela med mig av tolv spelautomater med hög volatilitet.

Därför bör du spela på högvolatila slots

När du spelar på automater som har en hög volatilitet så innebär det i praktiken att du tar en större risk, d.v.s. att dina vinstchanser i det korta loppet är låga. Åtminstone rent teoretiskt sett. Detta kompenseras däremot med att du vid vissa tillfällen kan komma att kamma hem riktigt stora vinstsummor.

Något som lockar många till dessa spelautomater är såklart de potentiella storvinsterna om tusentals-, hundratusentals- eller miljontals kronor. Det är däremot inte den enda anledningen till att spelare dras till dessa slots.

När du har chansen att kamma hem riktigt stora vinster blir nämligen hela upplevelsen mer spännande. Att veta att du vid nästa snurr kan aktivera jackpothjulet i Mega Fortune och ha chansen att vinna ett miljonbelopp adderar en hel del spänning.

12 slots med hög volatilitet

Nu när du är medveten om varför dessa automater lockar många spelare, tänkte jag lista tolv slots som bjuder dig på en adrenalinstinn upplevelse samt möjligheten att kamma hem stora vinster:

Mega Fortune

Jag nämnde tidigare Mega Fortune. En spelautomat som kretsar kring lyx och flärd. På hjulen hittar du nämligen champagne, diamantprydda smycken och limousiner för att bara nämna några.

Vad som är så spännande med denna slots är däremot att det finns en progressiv jackpot, vilken växer sig större och större ju fler som spelar. Jackpotten fortsätter att öka ända tills någon har vunnit den, vilket innebär att den kan uppgå till flera miljoner.

För att ha chansen att kamma hem jackpotvinsten gäller det att aktivera bonusspelet och hålla tummarna. Lär dig mer om progressiva slots eller läs om tidigare Mega Fortune vinnare.

Spela Mega Fortune.

The Dog House

The Dog House är en högvolatil slots från Pragmatic Play. Låt dig inte luras av det harmlösa hundtemat, här har du nämligen chansen att kamma hem riktigt stora vinster som kan uppgå till 6,750x din insats.

Förutom ett tilltalande tema och stora potentiella vinster kan du också förvänta dig en mängd spännande funktioner såsom wilds, multiplikatorer och free spins för att bara nämna några.

Spela The Dog House.

Golden Fish Tank

Häng med till havets förtrollande botten där du bl.a. hittar fiskar av alla dess slag. Utöver detta hittar du också en mängd olika funktioner som wilds, slumpmässiga wilds, stacked wilds, multiplikatorer och free spins. Då det är en slots med hög volatilitet kan du också förvänta dig stora potentiella vinster.

Spela Golden Fish Tank.

Primal Megaways

Primal är försedd med den unika spelmotorn Megaways™, vilket innebär att möjliga vinstlinjer kan uppgå till hela 46,656 st. Utöver detta kan du också förvänta dig en mängd spännande funktioner samt möjligheten att kamma hem vinster som kan uppgå till 50,000x din insats.

Spela Primal Megaways.

Danger! High Voltage

Den högvolatila spelautomaten Danger! High Voltage är en av spelutvecklaren Big Time Gamings mest populära slots. Mycket på grund av att den erbjuder upp till 4,096 möjliga vinstlinjer samt multiplikatorer som kan uppgå till 66x.

Spela Danger! High Voltage.

Book of Dead

Precis som Danger! High Voltage är Book of Dead en uppskattad automat bland spelare. Den är däremot utvecklad av svenska Play’n GO. I denna slots kan du förvänta dig att hitta en rad olika funktioner samtidigt som du har möjligheten att vinna upp till 250,000 mynt.

Spela Book of Dead.

Dead or Alive

Häng med till vilda västern och jaga rätt på banditerna i Dead or Alive. En minst sagt underhållande slots med hög volatilitet. Räkna med att hitta funktioner som wilds, sticky wilds, scatters och free spins som kan generera stora vinster.

Spela Dead or Alive.

Dead or Alive II

Om du tycker att Dead or Alive är underhållande kommer du garanterat att gilla dess efterföljare. Förutom uppdaterad grafik kan du också förvänta dig ännu fler funktioner och ännu större potentiella vinster. Det blir inte mycket mer spännande än såhär!

Spela Dead or Alive II.

Divine Fortune

Precis som Mega Fortune är Divine Fortune en progressiv spelautomat, vilket innebär att den innehåller en ständigt ökande jackpot. Utöver detta är automaten försedd med ett tilltalande tema som kretsar kring antikens Grekland samtidigt som den innehåller många andra funktioner.

Spela Divine Fortune.

Wild Swarm

Wild Swarm är en högvolatil automat från Push Gaming. Trots sitt avkopplande tema bjuds du här på en mängd spännande funktioner och stora potentiella vinster som kan uppgå till 600 gånger insatsen.

Spela Wild Swarm.

300 Shields

300 Shields är en av marknadens mest högvolatila slots. Mycket på grund av dess bonusspel i olika steg. Lyckas du nå det fjärde och sista steget har du chansen att kamma hem vinster på upp till 3,000x. Utöver detta bjuds du på en mängd andra funktioner samt ett tilltalande tema som inspirerats av filmen med samma namn.

Spela 300 Shields.

Immortal Romance

Sist men inte minst skulle jag vilja tipsa om Microgamings spelautomat Immortal Romance. En automat som är försedd med ett vampyrtema och som innehåller hela fyra olika free spins bonusar.

Spela Immortal Romance.

Avslutningsvis

Där har du det – en lista innehållandes tolv slots med hög volatilitet. Förhoppningsvis har du möjligheten att prova några av dem.

Glöm däremot inte att spela ansvarsfullt!