Slots med högst RTP

Om du vill öka dina chanser att vinna på spelautomater online, rekommenderar jag dig att endast spela på de slots som erbjuder högst Return To Player, även kallat RTP. För att underlätta för dig som spelare har jag därför samlat de spelautomaterna med högst RTP i denna artikel.

Därför bör du spela på slots med högst RTP

Innan jag berättar mer om vilka spelautomater som erbjuder högst Return To Player, tänkte jag reda ut för varför du endast bör spela på slots med högst RTP (om du vill maximera dina vinstchanser, vill säga).

För dig som inte är bekant med uttrycket RTP, används det för att beskriva den teoretiska återbetalningen som du kan förvänta dig på när du spelar på en specifik spelautomat. Med andra ord är det alltså en term som används för att beskriva hur mycket pengar du får tillbaka av insats. Åtminstone teoretiskt sett.

Den teoretiska återbetalningen anges alltid i procent. På de allra flesta spelautomater ligger den på mellan 90 och 99 procent. Låt oss leka med tanken att du spelar på en slots som har en RTP om 95 procent. Detta innebär alltså att du rent teoretiskt sett vinner tillbaka 95 kronor per satsad hundralapp.

Du bör däremot känna till att detta sällan stämmer i praktiken. När man beräknar den teoretiska återbetalningen så ser man nämligen till hundratusentals, ibland miljontals, spins. På kort sikt kan du alltså förlora hela din insats även om en spelautomat utlovar en RTP om 95 procent. Å andra sidan kan du också ha turen att kamma hem en vinst som överstiger den teoretiska återbetalningen med flera hundra procent.

Sammanfattningsvis är alltså RTP ett uttryck som används för att beskriva hur mycket du kan förvänta dig att vinna på en spelautomat på lång sikt. Genom att enbart spela på slots med högst RTP maximerar du således dina chanser att vinna (teoretiskt sett).

Lista på slots med högst RTP

Nu när du har bättre förståelse för vad detta uttryck innebär och varför du bör spela på denna typ av automater, tänkte jag lista några av de slots som erbjuder högst teoretisk återbetalning:

Där har du det – över 50 slots som erbjuder högst RTP. Genom att spela på dessa får du garanterat en trevlig upplevelse samtidigt som du maximerar dina chanser att vinna.

Glöm däremot inte att spela ansvarsfullt!