Slots med högst vinstchans

När man spelar på spelautomater vill man såklart vinna så mycket som möjligt och för att göra detta bör man självfallet spela på slots med högst vinstchans. I denna artikel har jag därför samlat några av mina personliga favoritstitlar som har en hög teoretisk återbetalning!

Går det att förutspå vinster?

Det korta svaret på detta är nej. Samtliga spelautomater som du kan spela här på Snabbis bygger på slumpen. Det är således omöjligt att förutspå när eller hur mycket du kommer att vinna.

Synonymt för samtliga slots är däremot att dem har en teoretisk återbetalning (RTP), vilken talar om hur mycket av dina pengar som du kan räkna med att vinna tillbaka över tid. Åtminstone teoretiskt sett.

Låt oss leka med tanken att du spelar på en slots som har en RTP om 95 procent. Detta innebär alltså att du rent teoretiskt sett vinner tillbaka 95 kronor per satsad hundralapp. Du bör däremot vara medveten om att detta sällan stämmer i praktiken. Den teoretiska återbetalningen beräknas över hundratusentals, ibland miljontals spins.

För att sammanfatta det hela så kan du alltså maximera dina chanser att vinna om du spelar på slots som har en hög RTP, åtminstone teoretiskt sett.

Lista på slots med högst vinstchans

Nedan hittar du en lista på slots med högst vinstchans, d.v.s. de som har en hög teoretisk återbetalning:

Mega Joker

Mega Joker är en klassisk spelautomat som bjuder på en teoretisk återbetalning på upp till 99%. Rent teoretiskt sett är alltså vinstchanserna på denna spelautomat mycket goda. Att den dessutom har ett tilltalande klassiskt tema med symboler som vindruvor, citroner, meloner och jokrar, gör den ju såklart än bättre.

Läs min recension av Mega Joker eller spela Mega Joker.

Jackpot 6000

Precis som Mega Joker är även Jackpot 6000 en klassisk spelautomat som bjuder på en härlig nostalgisk upplevelse. Du kan också räkna med en hög teoretisk återbetalning som kan uppgå till hela 98,90%.

Spela Jackpot 6000.

1429 Uncharted Seas

1429 Uncharted Seas är en underhållande slots från den svenska spelutvecklaren Thunderkick. Det som gör denna automat unik är att spelplanen består av en gammaldags karta. Symbolerna består sedermera av passande ting såsom Loch Ness Monster och kräftor. Du bjuds också på en hög RTP om 98,60%.

Spela 1429 Uncharted Seas.

Ghost Pirates

Föredrar du däremot en rysligare tur på sjön kanske den piratinspirerade spelautomaten Ghost Pirates från svenska NetEnt känns mer lockande. Ladda kanonerna och ge dig ut på äventyr i denna slots som har en RTP om 98,49%.

Spela Ghost Pirates.

Joker Strike

Om du vill spela på en klassisk videoslot som bjuder på detaljrik grafik, förstklassiga animationer och spännande funktioner, kan du med fördel kika in Joker Strike. En underhållande spelautomat från utvecklaren Quickspin. Räkna med en teoretisk återbetalning på upp till 98,11%.

Spela Joker Strike.

Nedan hittar du ännu fler spelautomater som utlovar en hög teoretisk återbetalning:

Blood Suckers 2 – upp till 96,94% RTP

Mystic Wheel– upp till 96% RTP

Starmania – upp till 95,79% RTP

Goldilocks and the Wild Bears – upp till 96,84% RTP

Wolfpack Pays – upp till 97,76% RTP

Wizard of Gems – upp till 96,66% RTP

Esqueleto Explosivo – upp till 97,60% RTP

Magicious  – upp till 97,57% RTP

Ghost Pirates – upp till 96,90% RTP

Rabit In The Hat – upp till 96,61% RTP

Zombie Queen – upp till 97,67% RTP

Mythic Maiden – upp till 9660% RTP

Pixie Wings – upp till 96,51% RTP

Rapunzel’s Tower – upp till 96,25% RTP

Secrets of Atlantis – upp till 97,07% RTP

Treasure Island – upp till 97,07% RTP

Gemix – upp till 96,75% RTP

Avslutningsvis

Där har du det – en lista innehållandes slots med högst vinstchans. Kom däremot ihåg att den teoretiska återbetalningen sällan stämmer i praktiken. Det omöjligt att förutse när och hur mycket du kommer att vinna!

Kom också ihåg att spela ansvarsfullt.