Slots med scatters – en topplista

Det finns många där ute som föredrar att spela på slots med scatters. Om du är en av dessa, kommer du garanterat att gilla denna artikel. Jag tänkte nämligen berätta mer om vad scatters är samt lista nio spelautomater som innehåller dessa.

Men först – vad är scatters?

Scatters är en typ av symbol som numera återfinns i de flesta video slots. Vad som är så speciellt med dessa symboler är att de används för att låsa upp bonusspel, free spins och andra typer av funktioner.

Vanligtvis gäller det att försöka landa ett antal symboler för att aktivera bonusfunktionen. Exakt hur många scatters du måste landa och vilken typ av bonus detta leder till, varierar från spel till spel. Som tidigare nämnts handlar det däremot oftast om interaktiva bonusspel eller free spins.

Om du vill lära dig mer om spelautomater med bonusfunktioner, rekommenderar jag dig att kika in mina tidigare artiklar:

Topplista – 9 slots med scatters

Nu när du har bättre koll på vad scatters är, tänkte jag dela med mig av nio spelautomater som är försedda med dessa:

Dazzle Me

Dazzle Me är en härlig automat från den svenska spelutvecklaren NetEnt. Den är försedd med ett färgsprakande tema där hjulen till största del pryds av diamanter och ädelstenar. Självklart är den också försedd med scatters, vilka består av en symbol med texten Free Spins.

Precis som namnet antyder får du ta del av gratissnurr när du lyckas landa ett visst antal symboler:

3 symboler = 8 free spins

4 symboler = 12 free spins

5 symboler = 16 free spins

Spela Dazzle Me.

Jewel Box

Denna spelautomat kretsar kring värdefulla smycken och är försedd med ett interaktivt bonusspel som ger dig chansen att kamma hem upp till 150x insatsen. För att starta denna funktion gäller det att landa tre scatters, vilka i detta fall består av smyckeskrin.

Spela Jewel Box.

Tiki Tumble

Från brittiska Push Gaming kommer denna välgjorda spelautomat som dessutom är utrustad med en mängd olika funktioner. Bland annat innehåller den en gratisspelfunktion, vilken aktiveras när minst tre Golden Mask-symboler landar på hjulen.

Spela Tiki Tumble.

The Dog House

The Dog House är en högvolatil slots som ger dig chansen att vinna upp till 6,750x insatsen. Förutom ett tilltalande hundtema är denna automat försedd med en rad olika funktioner, däribland free spins. För att ta del av gratissnurr gäller det att få tre bonus-symboler på hjulen 1,3 och 5.

Spela The Dog House.

Tractor Beam

t

Jag måste erkänna att Tractor Beam är en av mina personliga favoritsslots för tillfället. Det är en välgjord och humoristisk spelautomat som är försedd med förstklassig grafik och många spännande funktioner. Bland annat innehåller den Abduction Spins, vilka aktiveras när du landar minst tre scatters. För detta får du mellan 7–12 gratissnurr beroende på hur scatters som finns på hjulen.

Spela Tractor Beam.

Pink Elephants

Pink Elephants är framtagen av svenska Thunderkick och innehåller hela 4096 möjliga vinstlinjer. Denna automat är också försedd med många spännande funktioner och innehåller såklart scatters, vilka triggar ett bonusspel med gratissnurr.

Spela Pink Elephants.

Hot Nudge

Hot Nudge är en av Nolimit Citys mest populära spelautomater. Mycket tack vare dess välgjorda grafik, många funktioner och stora vinster. Bland funktionerna återfinns bland annat gratissnurr, vilka aktiveras när du landar tre scatters. För detta belönas du med 7 spins.

Spela Hot Nudge.

Extra Juicy

Extra Juicy är en minst sagt högvolatil slots med potentiella storvinster. Här kan du nämligen kamma hem så mycket som 60,000x insatsen. Du läste rätt. Hjulen pryds av färgglada och härliga frukter samt diamanter, vilka agerar som scatters.

När diamanterna landar på det första, tredje och femte hjulet aktiveras ett free spins läge som dessutom innehåller en progressiv multiplikator.

Spela Extra Juicy.

Hit it Big

Likt ovanstående automat är Hit it Big av hög volatilitet. Riskerna är alltså stora, men så är även de potentiella vinsterna. Temat i denna slots för tankarna till en gameshow med sin färgsprakande bakgrund och lekfulla grafik. Självfallet hittar du också en mängd olika funktioner, däribland ett bonusspel som aktiveras när tre Hit it Big-symboler finns på hjulen.

Spela Hit it Big.

Avslutningsvis

Jag hoppas att du nu har större förståelse för vad scatters är och hur de fungerar. Förhoppningsvis har du också chansen att testa några av ovanstående slots som innehåller dessa.

Glöm däremot inte att spela ansvarsfullt!