Starburst recension – mitt i blickfånget

Man behöver inte vara någon storspelare för att ha hört talas om videosloten Starburst. Därför är det minst sagt på tiden att jag låter denna storsuccé hamna mitt i blickfånget. Med andra ord är det äntligen dags för en Starburst recension!

En närmare titt på Starburs

Sedan den världsledande speltillverkaren NetEnt lanserade Starburst under 2012 har denna videoslot minst sagt blivit en storsuccé. Det kan förmodligen vara något av det bästa som någonsin hänt slotmarknaden!

Så vad är det då som har gjort Starburst så omåttligt populär? Denna spelautomat består som många andra av 5 hjul, 3 rader och 10 olika vinstlinjer. Men förmodligen är det också enkelheten som är just Starburst största styrka. Det tar nämligen inte mer än ett par snurr innan den mest oerfarna spelaren förstår hur spelet fungerar!

Nybörjarspel eller inte, låt dig inte luras av spelautomatens enkelhet! Spelet har nämligen ett tempo som minst sagt är pulshöjande. Kombinationen av hög grafik, dess färgrika design och avancerade ljudeffekter gör att spelet håller väldigt hög kvalitet.

Det är helt enkelt ett nöje för både öga och själ att få spela denna videoslot! Tack vare dess anpassning fungerar det precis lika bra i mobiltelefonen som på datorn. Det innebär att du har chans till storvinster även när du är på språng.

Funktioner i Starburst

Nu när du fått dig en närmare titt på denna videoslot tänkte jag att vi skulle kika ännu närmare på dess funktioner. Först och främst har du möjlighet att vinna från båda hållen i spelets vinstlinjer.

De två högst utbetalande symbolerna är den ståtliga sjuan och den kända BAR-symbolen. Det är den sistnämnda som du verkligen vill hoppas på, den är nämligen värd dubbelt så mycket som lucky seven! Dessa följs sedan av fem olika standardsymboler – juvelerna. Däribland hittar du safirer, smaragder och rubiner.

Utöver redan nämnda symboler har du även chans att njuta av wildsymbolen – en stjärna i regnbågens färger. Inte bara ersätter den alla andra symboler i spelet, den kan även ge upp till tre re-spins. En storvinst är med andra ord bara en stjärna bort!

Spelets vinster är självklart en bidragande orsak till den omåttliga populariteten. Den låga volatiliteten innebär att du inte behöver vänta länge på att få uppleva en storvinst. I snitt sker en vinnande rad på ungefär vart femte snurr, vilket innebär ett den teoretiska återbetalningen till varje spelare (RTP) är så hög som cirka 96%!

Spelets enda baksida är att vinsterna inte kan bli lika hög som i andra spel, exempelvis som i progressiva slots. Maxvinsten per spelrunda i Starburst ligger på 500 gånger din insats – vilket du når genom att fylla hela skärmen med BAR-symbolen.

Sammanfattningsvis

Denna Starburst recension kan inte annat än leda till riktigt höga betyg! En videoslot som Starburst är helt enkelt precis det många är ute efter – underhållning och briljans. I och med detta har NetEnt verkligen lyckats visa att less is more.

Så varför inte satsa ett par snurr på Starburst och se om du lyckas fylla skärmen med BAR-symbolen och förgylla dagen med en storvinst?

Spela Starburst här!

Kom ihåg att spela ansvarsfullt och aldrig för mer pengar än du har råd att förlora.