Katmandu Gold
Nitropolis
Dom är här ! Här besöker vi en liten by som har fått besök av aliens. Med hjälp av alien respins får vi Ufo som flyger över spelplanen och bjuder på multiplikatorer, expanderande symboler eller vilda. När 3 rymdskepp landar på spelplanen är det dags för den främmande invasionen av gratis snurr.
The Grand Galore
En väldigt snygg grafik ramar in denna slot. Med ett frukt hjuls tema från Mexico, kanske på de dödas högtid. Spelas på ett 3×3 hjul med ytterliggare ett 3×3 hjul ovanför som inte är i spel. Det öppnas upp vid gratis snurr funktionen.
Kane Steel har återigen huvudrollen i detta ny spel från ELK Studios. Det är det senaste släppet från deras Gold serie. Det innehåller bland annat en revolver funktion, wild compass funktion och bonusspel.
 Casino ute i rymden. Vem vet ,det kanske blir verklighet en dag. Här har vi i alla fall en rymdstation ute vid Jupiters fjärde måne Io. Vi har 6 kaskad rullar med olika symbol bollar. Varav en har en laser funktion. Spännande.
Sista gången som Korsfararna kallades in till strid. Det var 1291. Nytt spel från ELK Studios . 5 rullar kan expandera till 12 rullar för stora vinster.
Följ med till medeltiden med riddarna Sir Smash , Sir Count och Sir Charge. Micro Knights spelas med ett 7×7 rutnät med fallande symboler.
Sugen på lite blod ? I detta nya spel kretsar mycket kring den ädla vätskan. En glaskruka med med blod är scattersymbol. 3 glaskrukor ger free spins.