Sticky Wilds i slots – så fungerar det

Föredrar du att spela på slots som innehåller så kallade Sticky Wilds? Eller vill du lära dig mer om vad de innebär? Då har du hamnat helt rätt. I denna artikel tänkte jag nämligen berätta hur denna funktion fungerar samt dela med mig av sju automater som är försedda med den.

Men först – vad är Sticky Wilds?

Sticky Wilds förekommer vanligtvis i slots med bonusspel och -funktioner. Det är en typ av Wild-symbol som kan dyka upp när ett bonusspel eller slumpmässig funktion är aktiverad. När denna typ av symbol landar på hjulen kan den ersätta alla vanliga symboler parallellt som den har samma position medan de resterande snurrar. Det är också detta som gör den så unik.

Med tanke på att den ersätter alla vanliga symboler och även ”sitter fast” på hjulen, ökar dina chanser att skapa vinnande kombinationer. Inte minst om ännu fler Sticky Wilds dyker upp på hjulen. Som om detta inte vore nog tenderar dessa symboler också att generera stora potentiella vinster.

Lista med 7 slots som innehåller Sticky Wilds

Nu när du är familjär med denna spännande funktion, tänkte jag dela med mig av sju spelautomater som är försedda med den:

Golden Fish Tank

Golden Fish Tank är en underhållande spelautomat som innehåller både snygg grafik och snygga animationer. Spelet är utvecklat av Yggdrasil och som du kan se är det försett med ett lekfullt tema som utspelar sig på havets botten. Bland symbolerna hittar du olika typer av fiskar samt de traditionella kortsymbolerna.

Låt dig inte luras av det lekfulla temat. Denna högvolatila slots är försedd med en mängd spännande funktioner som kan generera stora vinster. Bland funktionerna återfinns såklart Sticky Wilds samt Random Wilds, Stacked Symbols, Multipliers och Free Spins.

Spela Golden Fish Tank.

Vikings Go Berzerk

Vikings Go Berzerk är ytterligare en spännande automat från den svenska spelutvecklaren Yggdrasil. Precis som namnet antyder kretsar temat kring vikingar. Utöver detta är den såklart fullpackad med underhållande funktioner som Wilds, Sticky Wilds och Free Spins bland många fler.

Spela Vikings Go Berzerk.

Wild Seas

Wild Seas är en tilltalande video slots som innehåller fem hjul, fyra rader och upp till 178 möjliga vinstlinjer. Likt tidigare nämnda automater är Wild Seas försedd med välgjord grafik och animationer. Självfallet kan du även förvänta dig många spännande funktioner som Sticky Wilds. Ladda kanonkulorna och ge dig ut på äventyr med piraten Anne!

Spela Wild Seas.

Lil’ Devil

Lil’ Devil är en helt ny spelautomat som lanserades i september 2019. Spelet består av sex hjul, fyra rader och upp till 4096 möjliga vinstkombinationer. Förutom Sticky Wilds kan du förvänta dig att hitta helt nya funktioner, vilka du läsa mer om i min recension av Lil’ Devil.

Spela Lil’ Devil.

Sam on the Beach

Sam on the Beach är utvecklad av Elk Studios och innehåller ett avkopplande tema som får dig att längta till soliga dagar på stranden. Inte nog med att spelet är försett med ett tilltalande tema, innehåller det också en mängd spännande funktioner som Sticky Wilds.

Spela Sam on the Beach.

Hidden

Om du föredrar spelautomater vars tema kretsar kring Egypten, kommer du garanterat att gilla Hidden. En underhållande slots som inkluderar både välgjord grafik och animationer samt spännande funktioner. Du kan bland annat räkna med att hitta ett bonusspel samt Sticky Wilds och mycket mer.

Spela Hidden.

Dead or Alive

Dead or Alive är en av NetEnts mest framgångsrika spelautomater. Faktum är att det är en av de mest populära automaterna som finns. Mycket tack vare sin genomgående höga kvalitet samt många funktioner och stora potentiella vinster.

Spela Dead or Alive.

Avslutningsvis

Där har du det – sju olika spelautomater som innehåller Sticky Wilds. Förhoppningsvis har du möjlighet att pröva några av dem. Glöm däremot inte att spela ansvarsfullt!