Thunderkick Slots

Jag har tidigare pratat om spelutvecklare som Elk Studios, Play’n GO, Nolimit City, Pragmatic Play och Red Tiger Gaming. Nu tänkte jag därför berätta mer om det svenska framtidslöftet Thunderkick och deras slots.

Historien om Thunderkick

Som nämnts inledningsvis har Thunderkick sitt säte i Sverige. Man har också ett kontor på Malta. Historien om denna svenska spelutvecklare sträcker sig tillbaka till 2012, då företaget för första gången såg dagens ljus.

Idéen var tämligen simpel – att skapa spel som förbättrade spelupplevelsen på online casinon. Ända sedan start har man därför fokuserat på att skapa unika automater med genomgående hög kvalitet. Något som verkligen märks när man spelar på slots från Thunderkick.

En stor framgångsfaktor är att man har ett kompetent team med många års erfarenhet från iGaming-branschen. De utvecklar därför alla sina spel och plattformar på egen hand, vilket resulterar i en hög kvalitet och snabbt genomförande.

Slots från Thunderkick

Sedan starten 2012 har Thunderkick levererat en rad uppmärksammade spelautomater, varav många finns att spela här på Snabbis. Nedan har jag samlat några slots från Thunderkick:

Raven’s Eye

Raven’s Eye är en av de nyare spelautomater från Thunderkick. Den släpptes i juni 2019 och har sedan dess blivit mycket populär. Automaten innehåller ett mystiskt tema som ackompanjeras av förstklassig grafik och animationer.

Förutom ett tilltalande tema och genomgående hög kvalitet, innehåller också Raven’s Eye en rad olika funktioner. Det mesta kretsar däremot kring bonusspelet, i vilket du bl.a. blir belönad med gratissnurr. Du har också möjligheten att kamma hem storvinsten om 375x insatsen.

Spela Raven’s Eye.

Riders of the Storm

Riders of the Storm är till och med än nyare än Raven’s Eye. Den släpptes med pumpa och ståt i september. I sann Thunderkick-anda kan du förvänta dig en genomgående hög kvalitet och många funktioner. Bland dessa återfinns Wild och Scatter-symboler, Mystery Wild Reels, Walking Wilds och ett bonusspel. Du har också möjlighet att kamma hem stora vinster.

Spela Riders of the Storm.

Dragon Horn

Precis som namnet antyder är Dragon Horn försett med ett tilltalande draktema. Ta dig tillbaka till en fantasifull medeltid som kantas av tappra riddare, vackra prinsessor och eldsprutande drakar.

Likt ovanstående slots kan du även förvänta dig en rad olika funktioner som mystiska symboler, Wilds, Scatters och bonusspel. Som om detta inte vore nog kan du vinna hisnande 8282x insatsen.

Spela Dragon Horn.

Jaguar Temple

Som så många populära spelautomater är Jaguar Temple försett med ett tema som kretsar kring det uråldriga inkariket. Till skillnad från många andra slots har man däremot lyckats skapa en modern och tilltalande look

Självfallet hittar du också en mängd olika funktioner som förhöjer spelupplevelsen ytterligare. Bland dessa hittar du bl.a. ett spännande bonusspel, i vilket du kan vinna upp till 20 gratissnurr.

Spela Jaguar Temple.

1429 Uncharted Seas

Samla din besättning, hissa seglen och ge dig iväg på ett spännande äventyr i 1429 Uncharted Seas. Vad jag gillar med denna spelautomat är de unika hjulen, vilka återfinns på en gammal karta. Att den dessutom är försedd med en generös RTP om 98,6% samt innehåller många spännande funktioner, gör ju inte saken värre.

Vill du lära dig mer om RTP? Läs då min tidigare artikel ”Vad är RTP”.

Spela 1429 Uncharted Seas.

Andra spelautomater från Thunderkick inkluderar:

Avslutningsvis

Jag hoppas att du nu har bättre koll på den svenska spelutvecklaren Thunderkick och deras slots. Förhoppningsvis har du chansen att prova några av dem. Glöm däremot inte att spela ansvarsfullt!