Den hårfagra Gemma är tillbaka igen i ett nytt äventyr från Thunderkick studios. Den här gången har hon rest till Arcane Tower där hon skall leta efter trollkarlens dyrbara ädelstenar. Med hjälp av avalanch funktionen, länkade hjul och gratis snurr så förstår ni att detta är ett riktigt roligt äventyr.
Beat The Beast Griffins Gold
Jin Chans Pond Of Riches
Crystal Quest Deep Jungle
Nu har vi kommit till den fjärde delen av Thunderkicks Beat the Beast serie. Odjuret som vi träffar på denna gången kallas Quetzalcoatl (Ett jätte lätt namn att stava), en fjäderbeklädd ormliknande Gud. Spelet påminner en hel del av dom första tre i serien. Nyckeln här är bonusspelet, där du skall samla eldklot för att ta dig upp i nivå och samtidigt erhålla fler gratis snurr.
Nu har den tredje delen i Thunderkicks serie Beat the Beast kommit. Vi tar oss ner i den Grekiska underjorden, till Hades och dödsriket, som vaktas av hans trehövdade hund CERBERUS. Det är varmt, svettigt och vi är i helvetet. Dags att snurra hjulen !!
Det andra spelet av fem, i Thunderkicks serie Beat the Beast. Den här gången vänder vi oss mot Egypten och den mäktiga Sphinxen. I grund och botten , väldigt likt det första spelet (i Beat the Beast serien) Krakens Lair.
Beat the Beast. (Besegra odjuren.)Är en serie med fem spel som tillverkaren Thunderkick kommer att ge ut.
Första spelet ut är Krakens Lair. Besegra den legendariska Kraken, ett havsmonster som gäckat sjömän i århundraden.