Lyssna på den senaste versionen av “De 5 bästa spelautomaterna den senaste månaden”!

Vid det här laget kan du lika gärna vara van vid dessa topp 5 spelautomater, så återigen presenterar vi på Snabbis för dig de fem bästa spelen i maj månad. Nästan halva året har passerat, då kommer vi att presentera den slutgiltiga listan över de mest spelade kasinospelen på vår sida för den perioden, men för nu är det dags att luta sig tillbaka, koppla av och njuta av läsningen.

1. Book of Fallen

Pragmatic Play försåg återigen med denna fantastiska spelautomat med vår favorithjälte – John Hunter. Den här gången avslöjar han mysterier i det forntida Egypten och dess gravar. Book of Fallen har fem hjul och tre rader, 10 vinstlinjer, mycket flyktigt spel och en RTP på 96,5%. Spelet har den klassiska känslan men med förbättrat utseende och animationer och det saknar inte funktioner. BOOK Symbolen är både SCATTER och WILD som ersätter alla andra symboler. Om du träffar tre eller fler av dessa symboler utlöses GRATISSPINS-FUNKTIONEN.

Spela Book of Fallen!

2. Fire Forge

Från Microgaming kommer Fire Forge – farligt het och smältande slot. Denna dwarwen-smedja har 5 hjul och 3 rader och fantastiska 243 vinstlinjer. Spelet kommer också med mycket flyktigt spel och en RTP på 96,73 %! Fire Forge är fullspäckad med funktioner som ger dig några stora vinster som: Free Spins, Multiplier Trail, Rolling Reels och Wild.

Besök vår sida och hitta mer om Fire Forge!

3. Joker Expand

Playson slog den nostalgiska tonen med Joker Expand. Det här spelet har allt som fick oss att bli kära i slots, det är enkelt nog för alla att förstå, men ändå så spännande! Vi rullar tillbaka till tider då frukter var huvudsymbolerna för en spelautomat, guld- och silverstjärnor poppade på olika hjul men fortfarande hjälpte oss att vinna, och 7 Symbol var allt vi hoppas att vi ser på vår spelautomat. Joker Expand är 5×3 slot, med en RTP på 96,5% och fem vinstlinjer, men låt inte det avskräcka dig, det här spelet är där det roliga är.

Så slösa inte bort din tid, hoppa på tåget till enklare tider och spela Joker Expand.

4. Extra Juicy

Ännu en spelautomat från Pragmatic Play på den här listan och även ett annat klassiskt spel, så att vi kan se var ditt sinne var den senaste månaden. Det är 5×3 rutnät, mycket volatil slot med 10 vinstlinjer och en RTP på 95,52%. Roligt börjar när du träffar 3 SCATTER-symboler på hjul 1, 3 och 5, vilket utlöser den PROGRESSIVE MULTIPLIER FREE SPINS RUNDEN, funktionen som förtjänar en lång och tungt vridande titel.

Play Extra Juicy!

5. Remember Gulag

Nolimit City producerade en av de mest edgy, kritiska till den nuvarande pågående situationen i världen, men också av det förflutna. Kom ihåg att Gulag har sex hjul, mycket flyktigt spel, upp till 614 656 olika sätt att vinna och en RTP på upp till 96,08%. Slot har alla de varumärkesskyddade funktioner som Nolimit City är känd för och några nya: Propaganda Bet, xWays, xNudge Wild, xSplit Wilds & Wilds, Gulag Spins och många fler.

Besök vår sida och spela Remember Gulag.

Vi hoppas att du gillade läsningen, hittade några av dessa spel som du gillade och spenderade lite tid på att spela dem. Men viktigast av allt, glöm inte att spela ansvarsfullt.