Välkommen till en annan upplaga av de 5 mest spelade spelen på vår sida den senaste månaden!

Det är den tiden på månaden då vi recenserar de fem mest spelade spelen i månaden bakom oss. Dessa vackra slotspel väntar på att du ska prova dem på vår sida, så oroa dig inte. Du kan kolla in nya titlar som kommer ut varje dag, såväl som några av de äldre klassikerna.

1. Brazil Bomba

Från Yggdrasil kan du alltid förvänta dig en toppklass på slotspel och Brazil Bomba är inte annorlunda. Det är ett 6×8 rutnät där du vinner när 6 symboler landar bredvid varandra. Spelet är mycket flyktigt med en teoretisk RTP på 96,3%. Gratissnurrfunktionen är alltid närvarande, allt från 5 till 20 gratissnurr beroende på hur många gratissnurrsymboler du träffar. Slotspelet innehåller också Bomb-funktionen som aktiveras när Bomb-symbolen landar på hjul 2 till 5 och rensar upp till 16 hjulpositioner, vilket ger spelaren ytterligare en chans att vinna. Du kan också utlösa multiplikatorn genom att få en dropdown-vinst eller landa på bombfunktionen.

Allt som allt ser det här spelet vackert ut, så slösa inte bort din tid och spela det.

2. Razor Shark

Från Push Gaming kommer Razor Shark. Dyk in i denna farligt spännande, mycket flyktiga spelautomat. Den har 5 hjul och 4 rader, 20 vinstlinjer med RTP på 96,7%. Det är förmodligen första gången du blir glad över att se en haj poppa framför dig, eftersom de är de högst betalande symbolerna. Spelet är fullmatat med funktioner som: Scatter-symbol, Mystery Stacks, Nudge & Reveal Feature, Razor Reveal Feature samt Free Games Feature.

Besök vår sida och spela Razor Shark.

3. Templar Tumble

Templar Tumble är en annan bra spelautomat från Relax Gaming. Det är en 6×7 slotruta, med fascinerande 117 649 olika sätt att vinna. Slot är också mycket volatil med RTP på 96,26%. När du förstör alla blockeringssymboler utlöser det 6 gratissnurr där inga blockeringssymboler finns. Om en wild-symbol landar under gratissnurr, kommer några av de normala symbolerna att förvandlas till mystiska symboler som fortsätter att ackumuleras tills inga fler vinster delas ut. När det väl händer aktiveras de och de kan förvandlas till en och samma normala symbol, myntsymbol som ger priser mellan 1x och 1000x eller ytterligare ett gratissnurr. Dessa är huvuddragen i spelet och de kan ge dig några stora vinster.

Spela Templar Tumble.

4. Madame Destiny

En av världens ledande iGaming-producenter Pragmatic Play försåg återigen Madame Destiny slot. Det är en 5×3 slot, med 10 vinstlinjer, mycket flyktigt spel och RTP på 96,5%. Denna slot har alla dina favoritfunktioner: WILD – finns på alla hjul och ersätter alla symboler på hjulet den träffar, förutom scatter-symbolen; Scatter-träffar 3 eller fler scatter-symboler ger dig 15 gratissnurr som du kan återaktivera under gratissnurr; Free Spins-vinster multipliceras med 3x, och dessutom multipliceras alla vinstkombinationer som innehåller minst en WILD med 2x.

Vi kan förvisso inte förutsäga ditt öde, men vi kan definitivt förutsäga att du har det bra när du spelar Madame Destiny.

5. The Dog House Megaways

Och, skulle du veta det, ännu en spelautomat från Pragmatic Play på vår lista – The Dog House Megaways! Det är ett mycket flyktigt spel med fantastiska 117649 sätt att vinna och RTP på 96,55%. Hundar är mäns bästa vänner, som man säger, men också mäns mest värdefulla symboler. The Dogs House är fullspäckat med funktioner: Wild, Scatter, Free Spins, Sticky Wild Free Spins, Raining Wilds Free Spins.

Detta och många fler väntar på dig i vårt hus!

Vi hoppas att du gillade läsningen och fick reda på mer om dessa fantastiska slotspel. Besök vår sida och prova dem, men glöm inte att spela ansvarsfullt.