Lista över de 5 mest spelade slotspelen i mars 2022!

Kvartalet av året har gått och vi på Snabbis hoppas att Lady Fortuna har stått på din sida. Vi presenterar för dig listan över de 5 mest spelade slotspelen på vår sida under den senaste månaden. Om du har missat att spela dessa heta slots, oroa dig inte, de väntar på att du ska prova dem.

1. Sweet Bonanza

Denna aptitretande spelautomat kommer från en av världens ledande iGaming-studios – Pragmatic Play. Sweet Bonanza är en 6×5 slot som betalar var som helst. Ja, du läste rätt, det lönar sig var som helst! Din vinst beror på antalet godisar du slår, och ju mer du slår desto mer får du i tumbling-funktionen. Slå eller köp gratissnurr-funktionen för höga multiplikatorer och stora vinster! Spelare kan också utlösa gratissnurr genom att träffa 4 eller fler SCATTER-symboler.

Men hey, varför slösa din tid på att berätta om detta superspännande spel när du kan spela Sweet Bonanza på vår sida och se det själv.

2. Buffalo King Megaways

Från Pragmatic Play kommer ytterligare en het spelautomat – Buffalo King Megaways. Spelet är väldigt flyktigt, har en teoretisk RTP på 96,52% och du kan få dina vinster på inte mer, inte mindre än 200704 sätt! Nordamerikas prärier är fulla av spännande funktioner som Wild Substitution, Tumble Feature, Free Spins och Ante Bet.

Gå till vår sida och spela Buffalo King Megaways.

3. Pacific Gold

Elk’s Pacific Gold är ett av de senaste spelen på vår sajt, så du kan säga att det kom igång från början. Pacific Gold är en 6×4 mystisk slot med släppande symboler. Den kommer laddad med både vertikalt och horisontellt staplade symboler, stora symboler, en samlarsymbol och ett förstärkt bonusspel! Spelet är fullmatat med funktioner som:

  1. Ghost Box – Samlar alla symboler som är en del av en vinst. Större symboler bryts isär och samlas in som individuella 1×1-symboler. När det inte finns fler vinster exploderar spöklådan och släpper sina insamlade symboler som sedan släpps in igen från ovan.
  2. X-iter – låter spelare hoppa direkt in i händelsernas centrum med 5 olika spellägen, allt från en 5x insats med en garanterad stor symbol, upp till en 500x Super Bonus med en ihållande Ghost Box
  3. Pacific Wave Free Drop – 3 eller fler bonussymboler utlöser bonusspelet Pacific Wave Free drops, där minst en Pacific Wave släpps i varje gratis droppe. Free Drops kan återutlösas.
  4. Pacific Wave – Pacific Wave är en horisontell stapel med identiska symboler som visas i storleken 1×2, 1×3 eller 1×4. Tomma utrymmen under den är fyllda med vilda symboler.
  5. Power Stack – Power Stack representerar en stapel med 4 identiska utbetalningssymboler. Den ökar och representerar ytterligare två symbolinstanser för varje lavincykel som den inte är en del av.

Play Pacific Gold.

4. Dazzle me

Från NetEnt kommer ytterligare en toppslottitel – Dazzle me! Detta briljanta spel ger en oförglömlig upplevelse med glittrande ädelstenar som pryder strålande hjul. Det är verkligen ett skådespel av en slot! Den kommer med en teoretisk RTP på 96,9%, låg volatilitet, 76 vinstlinjer och en unik radlayout. Bonusfunktioner inkluderar de bländande vilda hjulen, gratissnurr och länkade hjul.

Play Dazzle me.

5. Xpander

Sist på vår lista, men inte minst – Xpander från Hacksaw Gaming. I Xpander har Hacksaw Gaming gått för ett retro-futuristiskt tillvägagångssätt. Beroende på hur du spelar spelet kan du hitta en blå, lila bakgrund av obeskrivliga höghus bakom panelen i storleken 7×7. Det är den senaste versionen från Hacksaw som har deras Hoppers-funktion. Detta slotspel är fullmatat med roliga och spännande funktioner, så slösa inte din tid, gå till vår sida och spela Xpander!

Till sist

Vi hoppas att du gillade din läsning, som att du gillade att spela dessa vackra spelautomater på vår sida, och vi kan inte vänta med att se vad framtiden har att erbjuda för oss. Ha kul när du spelar, men glöm inte att spela ansvarsfullt.