Testa dina sportkunskaper genom att satsa på kvartsfinaler i UEFA Champions League

Det är den tiden på året, det är vår, allt blommar, dagarna blir längre och vi känner surret av de soliga sommardagarna som ännu inte kommer. Men för fotbollsfans över hela världen betyder våren ännu mer eftersom UEFA Champions League för säsongen 2021/2022 närmar sig. Returmatcherna i kvartsfinalerna är precis runt hörnet och de kommer att avgöra vem som går till semin, så varför dyker vi inte i recensioner av de matcherna.


Real Madrid (Spanien) vs Chelsea (England)

Två giganter, med 15(!) Champions League-titlar mellan sig, går mot varandra. Första matchen spelades på Chelseas hemmaplan Stamford Bridge i London. De flesta fans förväntade sig att det skulle sluta oavgjort med några mål på båda sidor, men Reals stjärnman Karim Benzema stal showen och gjorde ett hattrick (andra matchen i rad, efter returmatchen mot PSG i omgången innan) och hjälpa hans lag att säkra en 3:1-seger på bortaplan. Stor ledning för Madridistas som kommer in i den här matchen, men som man säger – bollen är rund och allt kan hända.

Gå till sportbetting-sektionen på vår sida och gör ditt bästa för att förutsäga resultatet av spelet.


Bayern München (Tyskland) vs Villareal (Spanien)

Villareal fortsätter att trotsa de förväntningar som ställdes på dem i början av säsongen och bevisar att tvivlarna har fel genom att nå kvartsfinalen på vingarna av den spektakulära segern mot Juventus i åttondelsfinalen. Och skulle du veta det, de gjorde det igen genom att vinna i den första delen av knockoutfasen mot en av favoriterna att vinna allt – Bayern München (1:0). Returmatchen spelas på Bayerns hemmaplan Allianz Arena (München Arena för CL-matcher), och vi vet alla hur skoningslösa de kan spela inför sina fans.

Så, kommer Bayern München att steamrolla över Villareal? Eller kommer sagan för klubben från den spanska lilla staden att fortsätta? Det är upp till dig att gissa på vår sportspelsektion.


Atletico Madrid (Spanien) vs Manchester City (England)

Ännu en oavgjort match där två fenomenala lag från Spanien respektive England medverkar. Dessa lag är kända för två helt olika spelstilar. Atletico var mer defensivt orienterade när de slog till i kontringarna, och Man City för deras fantastiska attacker, besittningsdominerande och pressande fotbollsstil, och den första delen av matchen var inte annorlunda. Man City belägrade den mycket välorganiserade Diego Simeones lag och försökte skapa målchanser, men Atletico är dock nöt att knäcka, och de kom inte från Madrid med vit flagg uppe. En liten sammanlänkning på Atleticos sida ledde till Kevin De Bruynes mål, vilket slutade matchen med en 1:0-vinst för Man City.

Vad har returmatchen av slips förberett för oss, ännu en trist affär eller kanske, bara kanske det blir en av de där högoktaniga spelen med fyrverkeri på båda sidor? Besök vår sida och försök förutsäga resultatet!


Liverpool (England) vs Benfica (Portugal)

Sex gånger vinnare av Europas mest prestigefyllda tävling höll ingenting tillbaka mot Benfica i den första omgången, och vann med 3:1 borta på Estádio da Luz i Lissabon. Man kan lika gärna säga att slipsen är lindad, men mer överraskande resultat hade hänt inom fotbollen. Benfica som kommer till Enfield har inget att förlora och de kommer säkert att göra sitt bästa för att kompensera skillnaden i mål. Liverpools manager Jürgen Klopp kan vila några spelare på grund av Premier Leagues nagelbitande avslut på säsongen, så förvänta dig det oväntade.

Spela på Liverpool vs Benfica på vår sida.