Kvartsfinalerna ligger bakom oss, försök gissa resultatet av det aktuella skedet av tävlingen!

Semifinaler, den näst sista fasen av den mest prestigefyllda tävlingen för de europeiska klubbarna, utspelar sig framför våra ögon. Fyra lag kvar och gör sitt bästa för att nå UCL-finalerna för säsongen 2021/2022 som kommer att äga rum på Stade de France i Paris den 28 maj.

Manchester City (England) 4 : 3 (Spanien) Real Madrid

Igår kväll såg vi spektakel på Man Citys hemmaplan “Etihad”. En av de mest underhållande matcherna i utslagsfasen någonsin, med inte mindre än sju mål och ännu fler chanser att sätta poängen ännu högre. Citizens tog tidigt ledningen i den andra minuten av matchen, genom fantastiskt spel och i slutet av anfallet var ingen mindre än Kevin De Bruyne. Vi behövde inte vänta mycket på ytterligare en ändring av poängen, bara nio minuter senare gjorde Gabriel Jesus mål och gav sitt lag en tvåmålsledning. Man City kunde inte önska sig en bättre start, men Real Madrid skulle inte vinna 13 gånger om de var kända för att lätt ge upp. Karim Benzema, huvudmannen, Los Blancos talisman som återigen bevisar att han är den bästa “Nummer 9” i världen, gjorde en enormt hård volley i den 33:e minuten.

Andra halvlek var ännu mer underhållande, om det ens är möjligt, med non-stop action på båda sidor av planen. Phil Foden dubblade ledningen i den 53:e minuten, men det varade inte länge. Ung brasiliansk – Vinicius Junior, en av de mest lovande spelarna i världen för tillfället, gjorde ett solomål efter en fascinerande löpning från halvvägslinjen bara två minuter efter. Resultatet ändrades inte förrän i den 74:e minuten när Bernando Silva gjorde ett åsk från kanten av området, Man City 4 – Real Madrid 2. Om du trodde att det skulle bli slutresultatet, kunde du inte ha mer fel. Karim Benzema, Real Madrids kapten, gjorde en fräck “panenka” från straffpunkten, hur coolt som helst!

Pep Guardiola och Carlo Ancelotti hade förmodligen föredragit en mer kontrollerad fotboll från sina håll, men vi som fans är mer än glada över att den här typen av match ägde rum i den första delen av semifinalen, och vi kan inte vänta på att se vad de har i beredskap för oss i andra sträckan.

Liverpool (England) vs (Spanien) Villareal

Det här semifinalspelet har stora skor att fylla efter gårdagens match, det är säkert. De röda borstade lätt undan Benfica i förra omgången, medan Villareal tog ytterligare en skalp och eliminerade en annan europeisk jätte, en av favoriterna att vinna allt – Bayern München. Kan Unai Emery leda sin sida att lova land? Ingenting är omöjligt för den gula ubåten, men de måste först slå ett av de mest konsekventa lagen i år – Liverpool, som är i strid om att vinna ytterligare tre troféer i år, efter att ha säkrat Carling Cup tidigare. Klopps män spelar från sina sinnen och slår alla på deras väg till den berömda “Treble”. En sak vi har lärt oss hittills är att inte underskatta Villareal, så var försiktig med att gissa poängen även om Liverpool är stora favoriter i denna.

Besök vår sida och satsa på resultatet av spelet. Du kan också kolla andra spel som vi har att erbjuda för dig att satsa, men glöm inte att spela ansvarsfullt.