Jag listar: 7 nya spelautomater

Det lanseras kontinuerligt nya, gastkramande spelautomater som förgyller casinovärlden. I denna artikel tänkte jag därför lista sju spännande slots som har lanserats under de senaste månaderna.

Topplista över nya spelautomater

Som nämnts ovan tillkommer det ständigt nya spelautomater online, vilket gör att det kan vara svårt att hänga med i svängarna. För att uppmärksamma några av de mest spektakulära släppen har jag nedan sammanställt en topplista över nya slots:

Dead or Alive II

Nyligen fick NetEnt’s populära spelautomat Dead or Alive en uppföljare. Ta på dig bootsen och häng med till vilda västern – de laglösa är tillbaka!

I den senaste versionen av Dead or Alive återfinns mycket av det som har gjort denna slots så populär från första början. Man har däremot kompletterat spelet med en mängd nya och spännande funktioner som gör det än mer underhållande. Som exempel har du i freespins-läget möjlighet att välja mellan tre olika alternativ: en x2-multiplikator, en ökande multiplikator för varje wild utan klibbfunktion samt ett läge där klibbiga wilds omedelbart omvandlas till multiplikator-wilds.

Förutom detta erbjuder Dead or Alive II en tämligen hög teoretisk återbetalning om 96,80 procent, nio vinstlinjer samt en maxvinst på över 100,000 mynt. Denna gång är de laglösa både större och galnare!

Spela Dead or Alive II.

Sabaton

Ytterligare ett nysläpp är spelautomaten Sabaton, vilken har inspirerats av det svenska Heavy Metalbandet med samma namn. För den inbitne Sabaton- eller rockälskaren är denna actionfyllda slots ett alldeles utmärkt val!

Spelautomaten har utvecklats av Play’n GO och består av fem hjul med tio fasta vinstlinjer. Den lägsta insatsen är 1 krona medan den högsta är 1000 kronor. Du har möjligheten att kamma hem vinster om 5000x insättningen samtidigt som du kan njuta av en teoretisk återbetalning om 96,5 procent.

Utöver detta bjuder Sabaton på en mängd spännande funktioner, vilket bland annat inkluderar Metal Staks och Mystery Symbols, Chained Reels, Last Stand, Battalion Spins och 3–8 Scatters. Gillar du action och Rock n Roll kommer du inte att bli besviken.

Spela Sabaton.

Medusa Megaways

Om du föredrar slots med hög volatilitet, kan jag varmt rekommendera Medusa Megaways. En gastkramande spelautomat som använder sig av den unika spelmotorn Megaways. Spelet består av sex hjul med ett slumpmässigt antal symboler, vilket skapar så mycket som 117,649 möjliga vinstlinjer.

Medusa lockar däremot inte enbart med många vinstlinjer, utan också med ett tilltalande tema och många spännande funktioner. I sann NextGen-anda är Medusa baserad på Gorgon samtidigt som bakgrunden pryds av antikens Grekland, vilket vi känner igen från många andra titlar från NextGen Gaming.

När det kommer till funktionerna i spelet så kan du bland annat njuta av Cascading Symbols, Added Wilds och en Free Games feature, från vilken du kan vinna både freespins och en ständigt ökande multiplikator.

Spela Medusa Megaways.

Dragon Horn

Ta på dig riddarutrustningen och gör dig redo att fightas med eldsprutande drakar och stridslystna orcher i denna spännande spelautomat från Thunderkick. I denna medeltida fantasy slots erbjuds du en bra teoretisk återbetalning om 96,1 procent samtidigt som du kan ta del av en mängd olika bonusfunktioner som kan ge dig vinster på upp till 8282x insatsen.

Dragon Horn består av fem hjul och tre rader, vilka bland annat pryds av sköldar, prinsessor, orcher och drakar. Bakgrunden består av en medeltida by, vilket knyter an helheten och ger denna slots sitt tilltalande tema.

När det kommer till bonusfunktioner kan du njuta av såväl Wilds, Scetters, freespins, Dragon Fire Myster Symbols och mycket mer. Som tidigare nämnts resulterar detta i att du kan kamma hem vinster om upp till 8282x insatsen.

Spela Dragon Horn.

Mahjong 88

Om du är svag för gamla brädspel finns det nog ingen slots som passar dig bättre än Mahjong 88. Denna spelautomat bygger nämligen på det kinesiska brädspelet med samma namn, vilket sedan har kombinerats med en nutida slots. Aldrig tidigare har det varit lika spännande att spela brädspel!

Spelplanen består av åtta hjul och lika många rader, vilka vid varje spins fylls med 64 symboler. För att vinna gäller det att samla vinnande kombinationer i ett cluster om fyra till tolv symboler, vilka kan kopplas ihop både vertikalt och horisontellt.

Självfallet har du också möjlighet att njuta av en mängd olika bonusfunktioner som Wilds, Multipliers, Fortune Frog Meter, Super Charge och Mahjong 88 Bonus Feature, vilka ger dig möjligheten att kamma hem vinster upp till 5000x insatsen.

Spela Mahjong 88.

Chi

När vi ändå har förflyttats oss till Asien tänkte jag att vi kunde stanna där ett tag. Nästan samtidigt som Mahjong 88 lanserades kom nämligen också Chi. En spännande spelautomat från den svenska spelutvecklaren Elk Studios.

Denna färgsprakande slots består av fem hjul och tre rader, vilka bjuder på 54 möjliga vinstlinjer. Spelet är dessutom fyllt med generösa bonusfunktioner som ger dig möjligheten att vinna upp till 12,500x insatsen. En chans som du inte vill missa!

Spela Chi.

Lara Croft – Temples and Tombs

Från spelutvecklaren Microgaming kommer spelautomaten Lara Croft – Temples and Tombs, vilken bygger på datorspelet och filmen med samma namn. Spelplanen består av fem hjul och tre rader, vilka pryds av symboler med en fantastisk grafik. Bland dessa hittar du såklart Lara Croft själv samt facklor, vattenflaskor, diverse statyer och mycket mer.

I denna slots hittar du inga bonusspel, utan istället har du chansen att kamma hem tre stycken jackpottar vilka består av vinster om €15, €100 respektive €5,000. Du har också möjlighet att erhålla freespins.

Spela Lara Croft – Temples and Tombs.

Där har du det – 7 nya spelautomater som garanterat bjuder på timmar av underhållning. Vilken blir din nya favorit?

Spela ansvarsfullt.