Vilka slots är bäst?

Med tusentals spelautomater på nätet är det såklart svårt att sålla agnarna från vetet och hitta en eller flera favoriter. I denna artikel tänkte jag därför lista några av mina personliga favoritslots för att reda ut frågan – vilka slots är bäst?

 Vad kännetecknar de bästa spelautomaterna?

Likt det mesta här i världen så gillar vi alla olika. Vilka slots man tycker är bäst är därför högst personligt och kan variera från person till person. Nedan tänkte jag därför gå igenom några av de faktorer som många spelare kollar på när de letar efter nya titlar:

Att de har en särskild mekanik

Det finns en rad olika typer av spelautomater på marknaden. Allt ifrån klassiska spelautomater med ett fåtal hjul till mer moderna alternativ med flera hjul och funktion, däribland Megaways slots.

För att lära dig mer om de olika automaterna och hitta en eller flera alternativ som faller dig i smaken, rekommenderar jag dig att läsa mina tidigare artiklar:

Att de har särskilda funktioner

På samma sätt som man kan lägga stor vikt vid automaternas spelmotor, kan man också lägga stor vikt vid särskilda funktioner. En del spelare föredrar exempelvis att endast spendera sin tid på automater som erbjuder free spins eller bonusspel.

För att lära dig mer om spelautomater som innehåller särskilda funktioner, kan du med fördel kika in mina tidigare artiklar:

Att de kommer från en särskild utvecklare

Något som är väldigt vanligt är att spelare föredrar automater som har tagits fram av en särskild utvecklare. För att lära dig mer om olika slotsutvecklare och deras titlar, rekommenderar jag dig att kolla in mina tidigare artiklar:

Att de har en hög vinstchans

Att spela på slots ska såklart vara ett nöje. Det är viktigt att spela med måtta och endast för pengar som man har råd att förlora. Extra kul blir det ju däremot om man har större chans att vinna. Om du vill ta reda på vilka automater som ger dig störst chanser att vinna, kan du med fördel kika in mina tidigare artiklar:

  • Vilken slots vinner man mest på?
  • Slots med högst vinstchans
  • Slots med högst RTP (Return To Player)

Att de är billiga att spela

Alla är inte storspelare. Majoriteten av spelarna där ute vill kunna njuta av spelautomater för en billig peng. Man letar därför efter automater som kräver låga insatser. Om du också är en av dessa rekommenderar jag dig att kolla in min tidigare artikel där jag listar 107 slots med låg insats.

Lista på mina favoritslots

Som tidigare utlovats tänkte jag nedan lista några av mina personliga favoritautomater:

Kingmaker Megaways

Jag måste medge att jag är lite svag för de automater som är utrustade med Big Time Gamings unika Megaways-mekanik. Något som innebär både fler vinstlinjer och spännande funktioner.

En titel som verkligen tilltalar mig är den nyligen släppta Kingmaker Megaways, vilken bjuder på ett tilltalande tema, en mängd olika funktioner samt upp till 16,807 möjliga vinstchanser på varje snurr.

Spela Kingmaker Megaways.

Jammin’ Jars

Ytterligare en titel som bjuder på en unik spelupplevelse är Jammin’ Jars. Istället för traditionella hjul och rader innehåller denna automat ett rutnät om 8×8 rutor. För att vinna gäller det att samla likadana symboler i kluster, precis som i Candy Crush. Det färgsprakande temat är dessutom toppen över i:et.

Spela Jammin’ Jars.

Tractor Beam

Föredrar du däremot mer traditionella videoslots kanske du tycker att Tractor Beam är den bästa spelautomaten. Här bjuds du nämligen på fem hjul, tre rader och 20 fasta vinstlinjer. Utöver detta kan du njuta av en mängd spännande funktioner och helt galet tema.

Spela Tractor Beam.

Golden Fishtank

Om du är på jakt efter en lättsam spelupplevelse där du också har möjligheten att kamma hem stora vinster, kan du med fördel kika in Golden Fishtank. En tilltalande videoslots som är sprängfylld med funktioner samtidigt som den har ett lättsamt tema. Luta dig tillbaka och njut!

Spela Golden Fishtank.

Mega Fortune

Sist men inte minst tänkte jag tips om den progressiva spelautomaten Mega Fortune. En automat som passar dig som föredrar lyx och flärd. Spelplanen pryds av dyr champagne, diamanutsmyckade klockor och limousiner bland mycket mer.

Tack vare den progressiva jackpotten har du också möjligheten att kamma hem riktigt stora stora vinster. I skrivande stund (17 september 2019) uppgår den största jackpotten till 17,399,404 kronor. Det är vad jag kallar en rejäl vinst.

Spela Mega Fortune eller läs om tidigare Mega Fortune vinnare.

Avslutningsvis

Där har du det – faktorer som kan användas för att ta reda på vilka slots som är bäst, samt en lista på mina personliga favorittitlar. Förhoppningsvis kan du använda denna information för att själv ta reda på vilken spelautomat som är bäst för just dig!

Glöm däremot inte att spela ansvarsfullt.