Atlantis Megaways
Kommer 7 December Christmas Tree
Pirates 2 Mutiny
Det här känns som ett snö landskap med en massa fantasy figurer i huvud rollerna. Här har vi en slot med pop wins. Varje vinnande symbol ersätts med 2 nya. När alla hjulen når max höjden i bas spelet aktiverar du ett multiplikator hjul för att multiplicera dina vinster. Du har även en möjlighet att gambla med dina gratis snurr. Antingen vinna mer eller förlora alla. Det är upp till dig.
Carol Of The Elves

Syncronite

I en lummig förortsträdgård i den Engelska byn Molesworth, där bor, mullvaden Moley. Under trädgården i jorden har han en spelplan med 5 hjul och 3 rader. Där bjuds det på slumpmässigt vilda hjul ,och ett roligt gratis snurr spel. Det gäller att samla så många gyllene ekollon som möjligt.
Ett mystiskt, mycket vackert landskap någonstans i fjärran Östern. Här möter vi dom fyra elementens prinsessor. Jord, luft, eld och vatten. Alla prinsessorna har varsin unik egenskap som kommer att hjälpa dig att ta hem rikedomar. Det finns även 4 gratis spels funktioner tillgängliga.

En fantastiskt bra gjord slot. Grafik, kommentarer och spel upplägg. Hades härskaren i underjorden hälsar oss välkomna ner till hans rike. Spelplanen är 6×6 med gigablox funktionen. Det betyder att symbolerna kan bli dubbelt eller tredubbelt (och så vidare) STÖRRE. Slumpmässigt kan Hades få för sig att hoppa med i spelet och slåss mot dom onda monstren och göra dom till vilda.
Wild Pops
Här kommer en värdig uppföljare till Valley of the Gods. På samma sätt som förra gången skall du försöka bli av med scarabeerna som blockerar vissa fält av hjulen. Vid vinst avlägsnas vissa scarabeer och du får respinn för att försöka bli av med allihop. Då aktiveras trofee samlarna multi, wild och life .Vilket kan ge dig snabb rikedom.
Ute på en tropisk ö i lummig grönska, vars högsta topp är en aktiv vulkan. Det fina med aktiva vulkaner är att dom får utbrott ibland. Det skall vi dra nytta av här. För när vulkanen får utbrott delar den med sig av respinns och större symboler. Det blir bättre och bättre ju mer vinster i följd du får.
Man skulle nästan kunna tro att det var The Clash gamla hit låt Rock the Casbah som hade gett namn åt denna slot. Men i själva verket är vi i en neon upplyst bar med goda drycker och frukter. När strålkastarna lyser upp baren spetsas dina drinkar med slumpmässiga vilda.
 En ganska ordinär frukt slot, med den skillnaden att det finns en pop win funktion med. Det vill säga att 3 eller flera intilliggande matchande symboler utlöser en vinst. Symbolerna ersätts och rullarna expanderar. När hjulen är max expanderade erhålls 5 gratis snurr.
Victoria Wild
Här möts 2 av dom största mytologiska gudarna som har funnits. Det är Grekernas Zeus, himmelens härskare och Nordens Thor Åskguden. Zeus till vänster är röd snurr och Thor till höger är blå snurr. Väljer du Thor räknas vinsterna från höger till vänster och tvärtom med Zeus.
I en mörk lagerlokal på ett museum, står dyrbara historiska föremål staplade längs väggarna. Nu skall vi bara ta oss in och roffa åt oss dyrbarheterna. Det dyraste objektet är den röda kungakronan tätt följt av ett faberge ägg. 3 crypto omvandlare ger dig chansen med gratis spin.
Vi tar oss till den stora arenan, där vi bjuds på underhållning av hög kvalitet. Det spelas om silver och guld trofeen. Du skall samla hederspoäng på en av dina favorit spelare för att komma till ett free spins läge. Det finns även vanliga free spins via free spinns symbolen.
All Star Knockout Ultra Gamble
Lucky Neko Gigablox
Skrämmande, läskigt, dimma ,fullmåne och varulvstjut. En riktigt kuslig miljö i det senaste från Yggdrasil Gaming. Blood Moon Wilds. Det finns en Månkalender ovanpå hjulen. Vid fullmåne ersätts alla symboler med högt värde till vilda.
Här kommer lite nytänkande från utvecklaren Yggdrasil. I en annan dimension med Avatarer som grind väktare, har man istället för traditionella rullar gjort en typ av stargate istället. 3 hjul som snurrar oberoende av varandra.
Ett välgjort spel ute på dom Brittiska öarna. King Arthur och hans legendariska riddare huserar över hela spelplanen. Den kända trollkarlen Merlin har en bonus som enbart utfaller på det femte hjulet. Men när det kommer så kommer det med coins, wilds eller free spins.
Döna fram med motorcykel rakt in i en neon upplyst framtid. Splitz symbolerna delar upp sig till nya symboler, och det finns en hel del goa jackpottar att lägga beslag på.
Medeltiden och Drakar.
En spännande mix hos Snabbis.
Yggdrasils nya drop down spel ligger djup in i regnskogen. 5 hjul med varsin kameleont ovanför som slickar i sig vilda eldflugor.
 I berättelsen om Wilhelm Tell tvingade fogden Herman Gessler , Wilhelm att göra ett val. Att skjuta mot ett äpple som låg på hans son Walthers huvud eller dö. Du tvingas också att göra ett val i free spins moden på detta spel. Välj klokt.
Dr Tigerstein och hans tidsmaskin är huvudpersoner i denna nya slot från Yggdrasil.
Bege dig mot det stora slottet. Väl där skall du samla ädelstenar. Det finns en PopWin funktion på spelet också .Symboler kan poppa och bilda nya och flera symboler. Utöka rullarna från tre till sju våningar högt.
 Ett nytt spel från Yggdrasil. Brasilianskt karneval tema. Fallande symboler bildar mönster och ger dig chans till fina vinster.